darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 23 Ocak 2023 #1 Göz derecem 1.50 ben bunu 0 yapmak istiyorum ama lazer olmak istemiyorum. Her gün günde bir tane havuç yesem göz derecem düşer mi?
Göz derecem 1.50 ben bunu 0 yapmak istiyorum ama lazer olmak istemiyorum. Her gün günde bir tane havuç yesem göz derecem düşer mi?
Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 23 Ocak 2023 #2 Maalesef. Ameliyat olmadan miyop numarası düşmesi imkansız. Gözlük bile düşürmüyor sadece net görmeyi sağlıyor. (Doktor söylemişti.)
Maalesef. Ameliyat olmadan miyop numarası düşmesi imkansız. Gözlük bile düşürmüyor sadece net görmeyi sağlıyor. (Doktor söylemişti.)
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.061 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Ocak 2023 #3 Hiçbir etkisi olmaz. Havuç ve göz ilişkisi 2. dünya savaşı efsanesi.
Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 23 Ocak 2023 #4 Emrecngz dedi: Hiçbir etkisi olmaz. Havuç ve göz ilişkisi 2. dünya savaşı efsanesi. Genişletmek için tıkla... Sadece rodopsin açısından yararlı diye biliyorum.
Emrecngz dedi: Hiçbir etkisi olmaz. Havuç ve göz ilişkisi 2. dünya savaşı efsanesi. Genişletmek için tıkla... Sadece rodopsin açısından yararlı diye biliyorum.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.061 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Ocak 2023 #5 Hamza Eren dedi: Sadece rodopsin açısından yararlı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dikkate değer bir fark yaratmıyor. Tamamen şehir efsanesi.
Hamza Eren dedi: Sadece rodopsin açısından yararlı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dikkate değer bir fark yaratmıyor. Tamamen şehir efsanesi.