ard647 Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar 4.75'e 5.25 miyopum. Tatile gideceğim her tatile gittiğimde bu sıkıntıyı çekiyorum etrafı göremiyorum. Su geçirmez gözlükle lens kullanabilir miyim havuzda veya denizde?
Arkadaşlar 4.75'e 5.25 miyopum. Tatile gideceğim her tatile gittiğimde bu sıkıntıyı çekiyorum etrafı göremiyorum. Su geçirmez gözlükle lens kullanabilir miyim havuzda veya denizde?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #2 ard647 dedi: Arkadaşlar 4.75'e 5.25 miyopum. Tatile gideceğim her tatile gittiğimde bu sıkıntıyı çekiyorum etrafı göremiyorum. Su geçirmez gözlükle lens kullanabilir miyim havuzda veya denizde? Genişletmek için tıkla... Yapmamalısın.
ard647 dedi: Arkadaşlar 4.75'e 5.25 miyopum. Tatile gideceğim her tatile gittiğimde bu sıkıntıyı çekiyorum etrafı göremiyorum. Su geçirmez gözlükle lens kullanabilir miyim havuzda veya denizde? Genişletmek için tıkla... Yapmamalısın.
ard647 Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #3 Je m en fiche dedi: Yapmamalısın. Genişletmek için tıkla... peki nasıl girebilirim yani dereceli havuz gözlüklerine baktım ancak saydam bulamadım elimde gözlük var ancak nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum
Je m en fiche dedi: Yapmamalısın. Genişletmek için tıkla... peki nasıl girebilirim yani dereceli havuz gözlüklerine baktım ancak saydam bulamadım elimde gözlük var ancak nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #4 ard647 dedi: peki nasıl girebilirim yani dereceli havuz gözlüklerine baktım ancak saydam bulamadım elimde gözlük var ancak nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Su altında normal gözlükle de görebiliyor olman gerek gözlerimiz benzer durumda su altını cam gibi görüyorum ben derecesiz deniz gözlüğüyle. Ama su üstüne yapacak bir şey yok malesef tek çare çizdirmek.
ard647 dedi: peki nasıl girebilirim yani dereceli havuz gözlüklerine baktım ancak saydam bulamadım elimde gözlük var ancak nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Su altında normal gözlükle de görebiliyor olman gerek gözlerimiz benzer durumda su altını cam gibi görüyorum ben derecesiz deniz gözlüğüyle. Ama su üstüne yapacak bir şey yok malesef tek çare çizdirmek.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 18 Mayıs 2023 #5 Hocam eğer girip gözünüz enfeksiyon kaparsa gözünüzü kaybedebilirsiniz.
ard647 Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #6 echo404 dedi: Hocam eğer girip gözünüz enfeksiyon kaparsa gözünüzü kaybedebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet bi kaç makale okudum bunun hakkında ancak geneden sormak istedim
echo404 dedi: Hocam eğer girip gözünüz enfeksiyon kaparsa gözünüzü kaybedebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet bi kaç makale okudum bunun hakkında ancak geneden sormak istedim
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 18 Mayıs 2023 #7 ard647 dedi: Evet birkaç makale okudum bunun hakkında ancak geneden sormak istedim Genişletmek için tıkla... O yüzden risk almayın hocam
ard647 dedi: Evet birkaç makale okudum bunun hakkında ancak geneden sormak istedim Genişletmek için tıkla... O yüzden risk almayın hocam