Amatör biriyim ufak tefek lehimleme işlemlerinde kullanacağım bir havya arıyorum. Ne önerirsiniz?
Bunlar hoşuma gitti sizce nasıldır, başka önerileriniz var mı?
Zd99 içlerinden daha profesyonel olanı, ayrıca diğerlerinin gerçekten ısı ölçtüğünü zannetmiyorum. Ucuz isi ayarlı havyalarda aslında sensör yok, ısıyı tahmin ediyor.
bu havyadan bende de var, bu tür olanların ısı ayarı sahte işte. alırken seramik ısıtıcıda ekstra sensör pinleri olup olmadığını kontrol edin, sadece 2 tane güç pini varsa ısı ayarlı değildir.
bu havyadan bende de var, bu tür olanların ısı ayarı sahte işte. alırken seramik ısıtıcıda ekstra sensör pinleri olup olmadığını kontrol edin, sadece 2 tane güç pini varsa ısı ayarlı değildir.
Büyük ihtimal 60W aynı havyayı kullanıyor, içi bu şekilde. Isı ayarı için sensöre ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Sonuçta ana üniteden watt kısarak yapmıyor mu?
Evet, zamanında oto amfiyi tamir ederken kalitesiz lehim teli kullanmıştım şimdi mosfetleri sökemiyorum erimiyor lehim Ekstra lehim teli takviye yaparak çürütmeyi deniyorum çürümüyor bile.
Büyük ihtimal 60W aynı havyayı kullanıyor, içi bu şekilde. Isı ayarı için sensöre ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Sonuçta ana üniteden watt kısarak yapmıyor mu?