Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar piyasada ucuz satılan havyalardan bir tane aldım. Eve gelip taktığımda çalıştı, bir iki lehim yaptım boşuna çalışmasın diye fişten çektim. Bir daha da çalışmadı, ısınmıyor. Yardım eder misiniz?
Ucuz etin yahnisi diyelim. Tahta saplı topraksız havyadan aldıysanız geçmiş olsun. 20-25 liraya giriş seviyesi topraklamalı 40 watt gücünde havyalar var. Marka aklımda değil ama 3 yıldır aktif kullanıyorum. O zamanlat 10 liraya almıştım tavsiye ediyorum. Markayı bulup yazarım buraya.
Marxlow var aklımda onu almayı düşünüyorum. Ya ucuzluğundan kaliteden değilde, sanki prize takınca havyayı bozuyormuş gibi bir his var. Yani prize takınca cızırtı falan yapıyor, bana zarar verecek diye düşünüyorum. Bu arada birisi tahta saplı birisi plastik, 1 kere çıkarınca bir daha çalışmayacakmış gibi bir his var