ErayDq Picopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 528 6 Mayıs 2024 #11 abc_123 dedi: Sipariş verdim hocam, yarın teslim edilecek şeklinde görünüyor. Sorunsuz gelir umarım, binlerce yorum var ve memnuniyet oranı epey yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, koltuktan memnun musunuz? Ben de Hawk FABv6 serisini sipariş ettim.
abc_123 dedi: Sipariş verdim hocam, yarın teslim edilecek şeklinde görünüyor. Sorunsuz gelir umarım, binlerce yorum var ve memnuniyet oranı epey yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, koltuktan memnun musunuz? Ben de Hawk FABv6 serisini sipariş ettim.
A abc_123 Megapat Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #12 ErayDq dedi: Hocam merhaba, koltuktan memnun musunuz? Ben de Hawk FABv6 serisini sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, mesajınızı yeni gördüm biraz geç oldu. Koltuktan memnunum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
ErayDq dedi: Hocam merhaba, koltuktan memnun musunuz? Ben de Hawk FABv6 serisini sipariş ettim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, mesajınızı yeni gördüm biraz geç oldu. Koltuktan memnunum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.