Hawk Fab C5 vs xDrive Toryum vs XPrime Titan

Bankerr

Centipat
Daha fazla  
Hangisi kalite olarak daha iyi hangisini almalıyım.

Buna da bir göz atabilirsiniz. Örme keten kumaşlı, krom ayaklı ve çift kollu mekanizmalı.

Hocam ismini yeni duydum açıkçası markanın üsttekilerden hangisi sence.
Ben 3 senedir Heaven Fab sandalyesini kullanıyorum ve çok memnunum. Aslında yukarıdaki 3 modele daha yakın bir modeli de var ama sitesinde stok yoktu. Seduna Heaven Lea Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Yukarıdakilerden de Hawk kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardı.

Xdrive'ın kolçakları daha kaliteli ve süngeri daha rahat diğer ikisine göre. hawk da güzel ama biraz marka ve reklam işinden gidiyorlar tam olarak parasının koltuğu değil. Xprime çakma xdrive. Kolçakları kötü. Süngeri iyi ama iskeleti biraz daha dayanıksız. Bütçen bu civardaysa bir şey diyemem ama 8-9'a çıkarsan Xdrive fırtına öneririm. 10 Sene kullanırsın. Gıcırtı olur ama kırılma asla. Koltuk alırken boy ve kilon çok önemli. 80-90'dan fazlaysan bütçeni yükselt derim.

Gıcırtıyı gidermek kolay hocam. Genelde oturma kısmının arka yan kısmındaki plastik kapağın altındaki yaylarda oluyor. Biraz WD 40 sıkınca toparlıyor.

Bu söylediklerine göre xDrive daha mantıklı değil mi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…