Hawk Fab koltuk daha da yükseltilebilir mi?

stepby123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Hawk Fab V1 koltuk aldim. Masamın boyu yüksek olduğu için bu tarz marka koltukların yükseklik ayari vardır diye düşündüm. Son kısma kadar kaldırdim fakat yine de masama göre alçakta kaldım. Bunun ayrıyeten daha da yukarı kaldırmak için bir ayarı var mıdır, yoksa böyle standart mi oluyor? Koltuğu daha da yukarıda kullanmak için ne yapabilirim veya koltuğu mu degismeliyim, yani yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yerden yüksekliği kaç cm acaba koltuğun ve son yüksekliği kaç oluyor?

Yerden yüksekliği kaç cm acaba koltuğun ve son yüksekliği kaç oluyor?

Hocam koltuk en düşük ayarında 46 cm, en yüksek ayarında 54 cm oluyormuş. Bu masama göre kısa geldi daha da arttirilamaz mi acaba?

Hocam koltuk en düşük ayarında 46 cm, en yüksek ayarında 54 cm oluyormuş. Bu masama göre kısa geldi daha da arttirilamaz mi acaba?

Sorunuzun cevabını bilmiyorum fakat yeni koltuk alacaksanız masa yuksekliğine göre alırsınız.

Sorunuzun cevabını bilmiyorum fakat yeni koltuk alacaksanız masa yuksekliğine göre alırsınız.

Ben anlamıyorum ya yani kaliteli marka diye aldık her yerdede tavsiye ediliyor gayet de rahat fakat bir bakıyorum yukseklik ayarı Max 7 8 cm yükseliyor yani bunu daha da yükseğe cikcak şekilde yapsalarmis keşke çok vahim bir durum bu yüzden bile benim için - pozisyonda şu an istediği kadar kaliteli olsun.

Örneğin popüler bir koltuk olan Anka ölçüleri

Bu tarz oyuncu koltuklarının ölçüleri sanırım hep standart aynı o zaman benim ne yapmam gerekir bunu iademi etmeliyim biraz yüksek koltuk bildiginiz var mıydı acaba hocam.

Hepsi aynı değil ölçülerin, modelden modeli değişiyor.
Kimisi yükseliği 41-49 kimisi 45-54 gibi değişiyor.
xDrive düşünürseniz sitesinde ölçüleri var her ürünün.
Yeni bir koltuk alacaksanız ölçülerine bakarak ve forumlara sorarak alabilirsiniz.
İstiyorsanız önce kendi boy kilonuzu sonra da masa ölçülerinizi yazarsan öneri yaparlar

hocam daha yüksek bir amortisör satın alabilirsiniz, koltuğu baştan yenilemenize gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…