O OLQG Picopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Kendi sitesinden sipariş ettim koltuğu. Kaç günde evime ulaşır?
CR0W Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 38 10 Ocak 2024 #2 Dostum bende tam o gün sipariş ettim seninki geldi mi? Benimki halen daha kargoya verilmemiş durumda.
Dostum bende tam o gün sipariş ettim seninki geldi mi? Benimki halen daha kargoya verilmemiş durumda.
O OLQG Picopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #3 CR0W dedi: Dostum bende tam o gün sipariş ettim seninki geldi mi? Benimki halen daha kargoya verilmemiş durumda. Genişletmek için tıkla... 26 Aralıkta sipariş verdim kargoya verildi şu anda şehir transfer sürecinde 2-3 gün içinde verilir en geç.
CR0W dedi: Dostum bende tam o gün sipariş ettim seninki geldi mi? Benimki halen daha kargoya verilmemiş durumda. Genişletmek için tıkla... 26 Aralıkta sipariş verdim kargoya verildi şu anda şehir transfer sürecinde 2-3 gün içinde verilir en geç.
CR0W Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 38 10 Ocak 2024 #4 OLQG dedi: 26 Aralıkta sipariş verdim kargoya verildi şu anda şehir transfer sürecinde 2-3 gün içinde verilir en geç. Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsun ki?
OLQG dedi: 26 Aralıkta sipariş verdim kargoya verildi şu anda şehir transfer sürecinde 2-3 gün içinde verilir en geç. Genişletmek için tıkla... Nerede yaşıyorsun ki?