GrkmXD Femtopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar öncelıkle merhaba. Ben oyuncu koltugu alacağım hawk fab V2 ile V3 arasında kaldım. Ozellık olsun gorunus olsun hangısını almalıyım?
Arkadaşlar öncelıkle merhaba. Ben oyuncu koltugu alacağım hawk fab V2 ile V3 arasında kaldım. Ozellık olsun gorunus olsun hangısını almalıyım?
KylooRen Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 8 Ağustos 2022 #2 GrkmXD dedi: Arkadaşlar öncelıkle merhaba. Ben oyuncu koltugu alacağım hawk fab V2 ile V3 arasında kaldım. Ozellık olsun gorunus olsun hangısını almalıyım? Genişletmek için tıkla... Özellik olarak fark yok, bütün fab serisi aynı. Odana hangi renk uyuyorsa onu almalısın.
GrkmXD dedi: Arkadaşlar öncelıkle merhaba. Ben oyuncu koltugu alacağım hawk fab V2 ile V3 arasında kaldım. Ozellık olsun gorunus olsun hangısını almalıyım? Genişletmek için tıkla... Özellik olarak fark yok, bütün fab serisi aynı. Odana hangi renk uyuyorsa onu almalısın.