mhkorkun Centipat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Mersin'de yaşıyorum kumaş daha az terletir diye düşünerek bunu seçtim. Cidden deriye göre daha az mı terletir? Ayrıca bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir koltuk var mı?
Arkadaşlar Mersin'de yaşıyorum kumaş daha az terletir diye düşünerek bunu seçtim. Cidden deriye göre daha az mı terletir? Ayrıca bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi bir koltuk var mı?
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 16 Kasım 2022 #2 Evet daha az terletir ve hawk iyidir alabilirsiniz.
Tiersen Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #3 Yeni sipariş verdim 2999 TL'ye geldiğinde göreceğim ben de genel olarak nasılmış.
mhkorkun Centipat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #4 HONDA VTEC 1.6 dedi: Evet daha az terletir ve hawk iyidir alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Tiersen dedi: Yeni sipariş verdim 2999 TL'ye geldiğinde göreceğim ben de genel olarak nasılmış. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de az önce Amazon'dan dediğiniz fiyata aldım meğerse orada daha ucuzmuş. Bakalım inşallah memnun kalırız ikimiz de
HONDA VTEC 1.6 dedi: Evet daha az terletir ve hawk iyidir alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Tiersen dedi: Yeni sipariş verdim 2999 TL'ye geldiğinde göreceğim ben de genel olarak nasılmış. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de az önce Amazon'dan dediğiniz fiyata aldım meğerse orada daha ucuzmuş. Bakalım inşallah memnun kalırız ikimiz de