E Ergeon Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Arkadaşlar hawk fab v4 isimli koltuğu aldım, kurulumunu yaptım. Oturduğumda ise hafif aşağıya doğru eğrilik varmış gibi hissediyorum. Bu normal mi yoksa bir yerde yanlışlık mı yaptım? Kullanan birileri yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar hawk fab v4 isimli koltuğu aldım, kurulumunu yaptım. Oturduğumda ise hafif aşağıya doğru eğrilik varmış gibi hissediyorum. Bu normal mi yoksa bir yerde yanlışlık mı yaptım? Kullanan birileri yardımcı olabilir mi?
Nicholas Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 Kurulumu gayet basit yanlış yapılacak bir kısmı yoktu, soldaki koldan öne arkaya kilidini açıp denediniz mi ?
Kurulumu gayet basit yanlış yapılacak bir kısmı yoktu, soldaki koldan öne arkaya kilidini açıp denediniz mi ?
E Ergeon Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 Nicholas dedi: Kurulumu gayet basit yanlış yapılacak bir kısmı yoktu, soldaki koldan öne arkaya kilidini açıp denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Denedim farkı yok . Dediğim gibi oturduğumda hafif bir eğri gibi hissettim .Yeni olduğu için olabilir mi ? Sizde de öyle miydi?
Nicholas dedi: Kurulumu gayet basit yanlış yapılacak bir kısmı yoktu, soldaki koldan öne arkaya kilidini açıp denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Denedim farkı yok . Dediğim gibi oturduğumda hafif bir eğri gibi hissettim .Yeni olduğu için olabilir mi ? Sizde de öyle miydi?
Nicholas Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #4 Ergeon dedi: Denedim farkı yok. Dediğim gibi oturduğumda hafif bir eğri gibi hissettim. Yeni olduğu için olabilir mi? Sizde de öyle miydi? Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey yaşamadım. Aşağı dediğiniz öne doğru değil mi?
Ergeon dedi: Denedim farkı yok. Dediğim gibi oturduğumda hafif bir eğri gibi hissettim. Yeni olduğu için olabilir mi? Sizde de öyle miydi? Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey yaşamadım. Aşağı dediğiniz öne doğru değil mi?
E Ergeon Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #5 Nicholas dedi: Ben öyle bir şey yaşamadım. Aşağı dediğiniz öne doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Görünüşte düz gibi fakat oturduğumda öne doğru gibi hissediyorum.
Nicholas dedi: Ben öyle bir şey yaşamadım. Aşağı dediğiniz öne doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Görünüşte düz gibi fakat oturduğumda öne doğru gibi hissediyorum.