Hawk Fab V4 oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
4.500

yks2023allstar

Decapat
Daha fazla  
Dostlar. Eski dandik sandalyeme yaslandığım için kaynak yeri kırıldı. Ondan kaynaklı mutfaktaki sandalyeyle şu an idare ediyorum. Piyasaya baktığımda oyuncu koltuklarının fiyatı oldukça artmış. Madem artmış bende en fazla 4.500 TL olacak şekilde koltuklara bakmaya başladım.

Hawk'ın oyuncu koltuğu dikkatimi çekti forumda da önerenleri de gördükten sonra son kez bir konu oluşturmak istedim. Amazon Prime ile 5.490 TL'den 4.499 TL'ye düşmüş tam bütçeme de uydu. Kullanan varsa rahat mı, zamanla yaslandığımdan dolayı kaynak noktasında kırılma falan gerçekleşir mi? Kısaca bu ürün alınır mı? Artıları ve eksileri nelerdir?

Ürün linki: Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de var çok memnunum ayrıca satış sonrası destek konusunda da harikalar..

Bence alınır bende almayı düşünüyorum hawk zaten kaliteli bir marka ürünleride gayet güzel çoğu yayıncılar bile hawk kullanıyor.

Koltuk güzeldir hocam fakat sadece biraz hassas. Özellikle kilo olarak ortalamanın üstündeyseniz tercih etmeyebilirsiniz.

65 kiloyum sorun olmaz herhalde. En fazla 72-75 aralığına çıkabilirim 9 ay içinde.

65 kiloyum sorun olmaz herhalde. En fazla 72-75 aralığına çıkabilirim 9 ay içinde.

Sorun olmaz hocam o koltuklar rahat en az 90 kiloya kadar taşır diye düşünüyorum ürün özelliklerinde veya soru cevapda yazar zaten Max kaç kilo taşıdığı.

Bence alınır bende almayı düşünüyorum hawk zaten kaliteli bir marka ürünleride gayet güzel çoğu yayıncılar bile hawk kullanıyor.

O zaman Prime indirimi bitmeden alayım malum ülkede durduğun an zam yiyor ürünler.

Ben yaklaşık 3.5 ay önce Fab C4 modelini, yani aynısının kırmızı-siyah renklisini almıştım. 2-3 hafta kullandım ve yazlığa geçtik. Şu an koltuğumdan uzaktayım. Ancak o süre zarfında koltuğu beğendiğimi söyleyebilirim. Olumsuz bir görüşüm yok. Sadece sırt yaslama yerine dikkat edilmesini, güç denemesi yapılmamasını, yaslanırken ayar kolunu çekmemeyi tavsiye ediyorum. Sırt bölümünün eğimi değiştirilecekse oraya yüklenmeden kolu çekip öyle ayarlanması gerekiyor. Aynı şekilde kol dayama yerlerine de oturup kalkarken yüklenilmemesi lazım. Bunlar çoğu koltukta da geçerli olan şeyler zaten.

Gözenekli ve sentetik bir kumaş dokusu var. Ayak kısmının sağlamlığı en beğendiğim tarafı. Tekerleklerinin sağlamlığı konusunda iddialı. İlk aldığımda 121 kg kütleli birisi olarak en çekindiğim tarafı sağlamlığıydı. Daha ucuz bir koltuğa gözümü dikmişken tavsiye üzerine bütçeyi arttırıp bankanın taksit kampanyasını kullanarak aldım. İyi ki de aldım diyorum. Beni çok rahat taşıdı. Geri döndüğümde yaklaşık 10 kg vermiş olacağım. Artık kesin taşır. Özelliklerinde 120 veya 125 kg kapasite yazıyordu. Benden sonra 4 kez zamlandı. 5500 liraydı en son. Bazıları indirime girmiş. Kaçırma derim.

İncelemeniz için teşekkürler, peki yaslanırken gıcırdama sesleri falan oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…