Hawk Fab V4 vs Exvega Vesta

Marvrex

Kilopat
İkisi de 6K'ya denk geliyor 1.80 boy 115 kiloyum. O yuzden geniş rahat bir şey olmasi önemli benim için. Ama çıkabileceğim fiyat bu. İkisi arasından hangisini almalıyım? Hawk Hepsiburada'dan Exvega ise İtopya.

Fab serisini kullanıyorum ve oldukça geniş ayrıca rahat. Öneririm.

İkisi de 6K'ya denk geliyor 1.80 boy 115 kiloyum. O yuzden geniş rahat bir şey olmasi önemli benim için. Ama çıkabileceğim fiyat bu. İkisi arasından hangisini almalıyım? Hawk Hepsiburada'dan Exvega ise İtopya.
Ben de bu ikilemdeyim konuyu takipteyim.

Hocam boyut olarak hemen hemen aynı 2 koltuk, Vestanın sünger oranı %20-30 Fab dan daha fazla, dayanıklılık konusunda ise Vesta tek parça çelik iskelet kullanıyor, fabda çerçeve iskelet var. Vesta 2 tık daha iyi.

Bu fiyat için fab'da ideal bir koltuk. alınabilir. Bu arada vesta ilk defa bu kadar uygun fiyata itopyada düşmüş, normalde 7 küsürlerde satılıyor.

Önerin için sağ ol vestada oturak genişliği 45 cm iken fabda 54 cm benim de bacaklar kalın olduğu için fabda karar kıldım ve zaten şimdi baktığımda vestada ki indirim bitmiş.

Fab serisini kullanıyorum ve oldukça geniş ayrıca rahat. Öneririm.
Merhaba hocam, hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz? Bir sorun oldu mu? Bende bakıyorumda.

Önerin için sağ ol vestada oturak genişliği 45 cm iken fabda 54 cm benim de bacaklar kalın olduğu için fabda karar kıldım ve zaten şimdi baktığımda vestada ki indirim bitmiş.
Merhaba hocam, aldınız mı ve bir sorun oluştu mu? Memnun musunuz? Bende bakıyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…