Nasıl?Koltuğumun oturak kısmı kırıldı hocam. Bakıma gönderdim.
Nasıl?Koltuğumun oturak kısmı kırıldı hocam. Bakıma gönderdim.
Altı aylık. Kendi kendine kırıldı.Nasıl?Birde kaç yıllıktı acaba?
Merhaba hocam, aldınız mı ve bir sorun oluştu mu? Memnun musunuz? Bende bakıyorumda.
Faba alternatif olarak baktığım 2 koltuktu xdrive hira ve xdrive 15li plus. Deneyimleriniz nedir acaba?Fab yerine xDrive hira aldım memnunum. Gittiğim internet kafedede faba denk geldim oda alınabilir duruyordu.
15'liyi alan ve memnun olan çok gördüm. Zaten Xdrive de yılların markası. Alınabilir hocam, bir sıkıntı yaşamazsınız.Faba alternatif olarak baktığım 2 koltuktu xdrive hira ve xdrive 15li plus. Deneyimleriniz nedir acaba?
15'liyi alan ve memnun olan çok gördüm. Zaten XDrive'de yılların markası. Alınabilir hocam, bir sıkıntı yaşamazsınız.
Zio kaliteli bir markadır, sorun yaşayan görmedim. Kullananları da var, modelden modele değişir tabii. Ama Venom iyi diye biliyorum, inceleme videolarına bakarsanız daha detaylı bilgi alırsınız.Hocam Zio Venom Fabric nasıldır biliyor musunuz? Visco kumaş eklenebiliyor uzun süre ders yapıp bilgisayar başında otuduğum için daha rahat olur diye düşünüyorum 8000'e denk geliyor.
Peki venom fabric mi xDRİVE 15'li plus mı?Zio kaliteli bir markadır, sorun yaşayan görmedim. Kullananları da var, modelden modele değişir tabii. Ama Venom iyi diye biliyorum, inceleme videolarına bakarsanız daha detaylı bilgi alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.