VieNNz Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #1 Merhaba yeni koltuk almayı planlıyorum ancak Hawk Fab V4 veya xDrive 15'li Plus arasında kaldım. 15'li Plus yeni güncel bir koltuk, fab V4 ise uzun süreli olan koltuk. Sizce neden hangisini seçmeliyim?
Merhaba yeni koltuk almayı planlıyorum ancak Hawk Fab V4 veya xDrive 15'li Plus arasında kaldım. 15'li Plus yeni güncel bir koltuk, fab V4 ise uzun süreli olan koltuk. Sizce neden hangisini seçmeliyim?
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 20 Mart 2024 #2 Hocam imkanınız varsa ikisindende uzak durun, bin tl daha verin ya exvega andromeda ya da xdrive anka alın.
Hocam imkanınız varsa ikisindende uzak durun, bin tl daha verin ya exvega andromeda ya da xdrive anka alın.
VieNNz Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #3 KrizNoe dedi: Hocam imkanınız varsa ikisindende uzak durun, bin TL daha verin ya Exvega andromeda ya da xDrive anka alın. Genişletmek için tıkla... Neden uzak durun dediniz hocam.
KrizNoe dedi: Hocam imkanınız varsa ikisindende uzak durun, bin TL daha verin ya Exvega andromeda ya da xDrive anka alın. Genişletmek için tıkla... Neden uzak durun dediniz hocam.
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 20 Mart 2024 #4 VieNNz dedi: Neden uzak durun dediniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ikiside malzemeden tasarruf eden giriş segment ürünler
VieNNz dedi: Neden uzak durun dediniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ikiside malzemeden tasarruf eden giriş segment ürünler