Titan koltuğunu 1.5 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Fab V4 kullanmadığım için kıyaslama yapmam doğru olmaz ancak Titan rahatlık konusunda gerçekten başarılı.
Titan koltuğunu 1.5 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Fab V4 kullanmadığım için kıyaslama yapmam doğru olmaz ancak titan rahatlık konusunda gerçekten başarılı.
Kötü yanı varsa bahsedebilir misiniz bende almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım. Titanı alırsam soğutma jel seçeneğini de seçeceğim siz kullanıyor musunuz biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
Hawk Fab kullanıyorum henüz alalı 3 ay olmasına rağmen 1. aydan itibaren parçalardan sürekli çat çut sesler çıkıyor. Hiçbir şey yapmamış olmama rağmen koltuğun açısını ayarlayan parça bozuldu. Onun haricinde gayet iyi.