Hawk Fab V5 vs Exvega Vesta 2025

Bütçe
8000
İlk defa duyuyorum ismini,hawk gibi bilinen bi markanın yanında çok da güçlü bi isim değil.

Hawk’tan gayet memnunum şahsen.
Bende hawka yakın hissediyorum hocam ama bazı forumlarda da exvegadan başka seçmem falan demişlerdi o yüzden çok arada kaldım. Çok teşekkür ederim bu arada cevabınız için

Bende hawka yakın hissediyorum hocam ama bazı forumlarda da Exvega'dan başka seçmem falan demişlerdi o yüzden çok arada kaldım. Çok teşekkür ederim bu arada cevabınız için.

Bu forumda Exvega'yı öven sadece 3-4 kişi gördüm biri zaten Exvega çalışanı sanırım. Fab'ın Amazon+web sitesinde acayip fazla yorumu var ve çoğu olumlu.

Bu forumda Exvega'yı öven sadece 3-4 kişi gördüm biri zaten Exvega çalışanı sanırım. Fab'ın Amazon+web sitesinde acayip fazla yorumu var ve çoğu olumlu.
Bundan kaynaklı bende exvegadan şüphelenmiştim hocam. Hawk çok daha oturmuş bir marka olduğunu hissettiriyor.

Bir sorum var hocam normalde biz ikea markus düşünüyorduk lakin ikea çok fazla kargo parası koyuyor bundan kaynaklı vazgeçtik hawkın da markusa rakip modeli hawk future. Hawk future ile Hawk fab V4 arasında çok ciddi bir fark var mı

Hocam future aldığını gördüğüm herkes övmüş. Birkaç kişied kargoda falan sıkıntı olmuş ama onun dışı hep olumlu. Fab da ise bazıları rahat bazıları süngeri sert, belimi ağrıttı diyor. Bence almışken future alın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…