TojiFushiguro Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 381 29 Temmuz 2023 #1 Hawk Fab V6 alınır mı? Eğer alınmaz ise başka bir koltuk önerirseniz sevinirim.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 29 Temmuz 2023 #2 Bana çok sert gelmişti ben xDrive fırtına kullanıyorum memnunum.
TojiFushiguro Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 381 29 Temmuz 2023 #3 Blacanka dedi: Bana çok sert gelmişti ben xDrive fırtına kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... xDrive Fırtına 2 katı fiyatı nerdeyse :/
Blacanka dedi: Bana çok sert gelmişti ben xDrive fırtına kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... xDrive Fırtına 2 katı fiyatı nerdeyse :/
Canzosi Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #4 TojiFushiguro dedi: Hawk Fab V6 alınır mı? Eğer alınmaz ise başka bir koltuk önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... XPrime cool kullanıyorum ben.
TojiFushiguro dedi: Hawk Fab V6 alınır mı? Eğer alınmaz ise başka bir koltuk önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... XPrime cool kullanıyorum ben.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 29 Temmuz 2023 #5 Koç'a IKEA'ya git oturarak ofis koltuğu dene.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 29 Temmuz 2023 #6 TojiFushiguro dedi: xDrive fırtına 2 katı fiyatı neredeyse :/ Genişletmek için tıkla... Yine zam gelmiş :/ o halde zio markasına da bakabilirsiniz.
TojiFushiguro dedi: xDrive fırtına 2 katı fiyatı neredeyse :/ Genişletmek için tıkla... Yine zam gelmiş :/ o halde zio markasına da bakabilirsiniz.
Canzosi Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #7 Blacanka dedi: Yine zam gelmiş :/ o halde zio markasına da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zio en pahalıları
Blacanka dedi: Yine zam gelmiş :/ o halde zio markasına da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zio en pahalıları
TojiFushiguro Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 381 29 Temmuz 2023 #8 Canzosi dedi: XPrime cool kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Peki memnun musunuz?
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 29 Temmuz 2023 #9 Canzosi dedi: Zio en pahalıları Genişletmek için tıkla... Yok be 1 ay önce İzmir şubesinde 3.5'a satıyorlardı.
Canzosi dedi: Zio en pahalıları Genişletmek için tıkla... Yok be 1 ay önce İzmir şubesinde 3.5'a satıyorlardı.
Canzosi Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #10 Blacanka dedi: Yok be 1 ay önce İzmir şubesinde 3.5'a satıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Ben alırken oturulacak gibi bir şeye 5.5 6 gibi bir rakama tekabül ediyordu. TojiFushiguro dedi: Peki memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yumuşak ve rahat deri değil komple terletmiyor da kenarları deri ben alırken çok renk seçeneği yoktu birkaç tane daha gelmiş sanırım.
Blacanka dedi: Yok be 1 ay önce İzmir şubesinde 3.5'a satıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Ben alırken oturulacak gibi bir şeye 5.5 6 gibi bir rakama tekabül ediyordu. TojiFushiguro dedi: Peki memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet yumuşak ve rahat deri değil komple terletmiyor da kenarları deri ben alırken çok renk seçeneği yoktu birkaç tane daha gelmiş sanırım.