Hawk Fab V6 alınır mı?

turklokumu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Oyuncu koltuğumu değiştirmek istiyorum. Şu anki oyuncu koltuğum eskidi. 3-5 senedir kullanıyorum. Daha ergonomik bir koltuk olarak Hawk Fab V6 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların olumlu olumsuz yorumları nelerdir? Neden alınmalı veya alınmamalı? Başka bir koltuk önerseniz ne olurdu?

Hocam selamlar, hawk fab ergonomik bir koltuk değil, bu beklentiniz sizi üzebilir. Giriş segmenti bir koltuk.
5.5k arasına yakalarsanız f/p alınabilir. İtopya'da exvega vesta modeli 6k ya düşmüş onu kontrol edebilirsiniz.

Bu bütçelerde pek bir alternatifi yok aralarından en iyisi denebilir. Fakat boyunuz ve kilonuz önemli yüksek kilolara dayanmayabilir.
Boy 1.72
Kilo 85 bence dayanır :)

Hocam selamlar, hawk fab ergonomik bir koltuk değil, bu beklentiniz sizi üzebilir. Giriş segmenti bir koltuk.
5.5k arasına yakalarsanız f/p alınabilir. İtopya'da exvega vesta modeli 6k ya düşmüş onu kontrol edebilirsiniz.
Teşekkürler bakacağım

Hawk fab serisi ile ilgili neredeyse tüm forumlarda sen varsın ve fabı kötü olduğunu söylüyorsun sebebini sorabilirmiyim?

Hawk fab serisi ile ilgili neredeyse tüm forumlarda sen varsın ve fabı kötü olduğunu söylüyorsun sebebini sorabilirmiyim?
Hocam yazdığım oldukça anlaşılabilir aslında, tekrar edeyim. Fab giriş segmenti bir koltuk, ergonomisi zayıf, eğer uygun fiyata bulursanız 5-5.5k gibi alınabilir ancak bunun üzerine çıkarsanız ergonomik sırtlı bir koltuk alabilirsiniz. Bu kötülemek değil :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı