Hawk Fab V6 vs Exvega Andromeda

caglayanomer

Hectopat
Daha fazla  
Selam iyi sosyaller, uzun saatler masa başında kaldığım için (Oyun ve ders amaçlı) konforlu, sırtı rahat ettirecek ve oturma kısmındaki koltuk iskeletindeki demiri hissettirmeyecek bir koltuk arıyorum. Tespit ettiğim modeller Hawk Fab V6 ve Exvega Andromeda, ikisi arasında çok kararsızım ve hangisini alacağımı bilemedim. Bu iki koltuğun avantaj ve dezavantajları nelerdir ve hangisini önerirsiniz?

Selam iyi sosyaller, uzun saatler masa başında kaldığım için (oyun ve ders amaçlı) konforlu, sırtı rahat ettirecek ve oturma kısmındaki koltuk iskeletindeki demiri hissettirmeyecek bir koltuk arıyorum. Tespit ettiğim modeller Hawk Fab V6 ve exvega andromeda, ikisi arasında çok kararsızım ve hangisini alacağımı bilemedim. Bu iki koltuğun avantaj ve dezavantajları nelerdir? Ve hangisini önerirsiniz?

Hawk çok önerilen bir marka fakat exvegada çok rahat duruyor hawka göre fakat pek tavsiye edilmiyor bilemedim açıkçası hawkın daha çok önerildiğini belirmek isterim.

Hawk çok önerilen bir marka fakat exvegada çok rahat duruyor hawka göre fakat pek tavsiye edilmiyor bilemedim açıkçası hawkın daha çok önerildiğini belirmek isterim.
Evet hocam zaten Exvega'nın bu kadar rahat görünmesi ve Hawk hakkında duyduğum birtakım şikayetler kafamı karıştırıyor. Yoksa direkt Hawk'ta karar kılacağım. :(

Selam iyi sosyaller, uzun saatler masa başında kaldığım için (oyun ve ders amaçlı) konforlu, sırtı rahat ettirecek ve oturma kısmındaki koltuk iskeletindeki demiri hissettirmeyecek bir koltuk arıyorum. Tespit ettiğim modeller Hawk Fab V6 ve exvega andromeda, ikisi arasında çok kararsızım ve hangisini alacağımı bilemedim. Bu iki koltuğun avantaj ve dezavantajları nelerdir? Ve hangisini önerirsiniz?

İstanbul'da yaşıyorsanız exvega şubesinden deneyebilirsiniz.

Hocam bahsi geçen 2 model aynı segment ürünler bile değil. Exvega andromeda modeli orta-üst segment bir ürün bunu xDrive kasırga ile kıyaslayabilirsiniz, kasırganın fiyatı 6.000 TL, andromeda şu an 3.600 TL. Fabv6 giriş segment bir koltuk. Ürünlerin kalıplarına kullanılan malzeme yoğunluğuna bakarsanız teknik detaylardan bilgilerimi teyit edebilirsiniz.

Bu iki modelden birini almayı planlıyorsanız düşünmeden exvega andromeda tavsiye ederim.

Hocam bahsi geçen 2 model aynı segment ürünler bile değil. Exvega andromeda modeli orta-üst segment bir ürün bunu xDrive kasırga ile kıyaslayabilirsiniz, kasırganın fiyatı 6.000 TL, andromeda şu an 3.600 TL. Fabv6 giriş segment bir koltuk. Ürünlerin kalıplarına kullanılan malzeme yoğunluğuna bakarsanız teknik detaylardan bilgilerimi teyit edebilirsiniz.

Bu iki modelden birini almayı planlıyorsanız düşünmeden exvega andromeda tavsiye ederim.
Hocam iki modelden de vazgeçtim Zio Venom sipariş ettim gelmesini bekliyorum şu an.

Deri almadım hocam kumaş aldım.
Hocam alınmış ürünün kötüsü yoktur :)) bu arada exvega, zio, hawk, xdrive bu markaların ürünleri gerçekten güzel sadece arada fiyat ve ekstra özellikler hususunda exvega baya avantaj sağlıyor. onun dışında bence sizin tercihinizde güzel umarım güzel günlerde kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı