Hawk Fab vs Exvega Andromeda

Aldığın jel yastığın aynısını rengine ve boyuna dikkat ederek burada paylaşır mısın?

Hawk Fab V1 mi aldın?

Son düzenleme:
Ölçüleri aynı mı bakabilir misin ve senin ki neden siyah? Aynı koltuğu alırsam ben de bu süngerden alırım muhtemelen bu arada serin mi tutuyor özelliği nedir?
Satıcı siyah kılıfla beraber geldiğini söylemiş, yüksek ihtimalle arkadaşınkiyle aynı.

Ölçüleri aynı mı bakabilir misin ve senin ki neden siyah? Aynı koltuğu alırsam ben de bu süngerden alırım muhtemelen bu arada serin mi tutuyor özelliği nedir?

Arkadaşın da belirttiği gibi satıcı siyah kılıfla beraber geliyor yazmış serinletici jel var terleme durumuna göre kişiden kişiye değişir bence o. Bana iyi hissettiriyor ölçüleri aynı evet mesela burada da var bir araştır istersen Simple The Pillow Visco Jelli Tekerlekli Sandalye Minderi Sandalye Oturma Minderi Serinletici Visco Foam Minder 45*43 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Merhaba şu an aktif olarak hawk fab4 ün fiyatı 5800 exvega andromeda 2024 ün fiyatı 7300 falan indirimle sizde aradaki fiyata değer mi hawk tecrübenize dayanarak hangisini almam gerekli uzun vadeli bişey istiyorum bir öneride bulunabilir misiniz

hocam durum nedir memnunmusnuz bırde boy kılo nedır sızın tesekkurler

Hocam bir oyuncu koltuğundan ne kadar memnun olunursa o kadar memnunum sadece şu 2 konu var canımı sıkan.
1. Yazları popom terliyor (boy 176 kilo 69 normalde yaz sıcaklarında bile kendi kendime terleyen biri değilimdir) beni bile terletiyor öyle söyleyeyim.
2. Konu bazen mobil oyunları koltuğumda oynarım kolçakların bazen genişlemesini bazen de daralmasını istiyorum bunlar olmuyor standart 3 eksenli hareketli kolçaklar genişleme ve daralma açısı yapamıyor ama zaten piyasadaki hiçbir koltuk bunu yapamıyor.
Not : 2. Maddeyi bu forumu takip eden üretici firmalara fikir olması açısından yazdım.

Merhaba hocam hala memnun musunuz? Herhangi bir sorun var mı hala?

Merhaba hocam hala memnun musunuz? Herhangi bir sorun var mı hala?
Şuan bir memnuniyetsizliğim yok sağlam bir şekilde duruyor aldığım günden beri belki 30 belki 40 gün kullanmamışımdır onun dışında her gün oturtuyorum bu koltuğa. Yalnız bir handikapı var ki yazın hava sıcak olduğunda aşırı ısınıyor insanın neticesi terliyor onun dışında hiçbir negatif yönü yok benim açımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…