Hawk Fab vs Exvega Andromeda

Bütçe
8000

DnzCgn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 - İ5 13400F - Zotac Rtx 4060 Ti 8gb - G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz (X2) - Gigabyte H610M H V2 - Crucial P5 Plus - Rampage Carisma Mesh 650W

Monitör:165Hz 1 Ms 2K
Klavye: SUMMONER5C-BKCTR

2 - Excalibur G911 - i7 11800H - Rtx 3060 - Kioxia Exceria G2 1TB - 16gb 3200 Mhz Ram
Meslek
Junior Dev.
Merhaba, 175 boyunda 75 kiloyum günde ortalama 4-5 saat bilgisayar başında geçiriyorum. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Hawk Fab mı Exvega andromeda modeli mi?

Tabii ki Andromeda.

İki ürünü yan yana görseydiniz soruyu sormaya çekinirdiniz, o kadar fark var

Özet olarak Andromeda orta-iyi segment bir ürün, hawk fab ekonomik-giriş seviyesi segment bir ürün.

Bir süre fab kullandım, uzun süredir andromeda kullanıyorum. Ürünle ilgili merak ettiğiniz bir şey olursa artısıyla eksisiyle cevaplarım.

Andromeda teslimat sürecinde sıkıntılı olduğunu duymuştum birkaç forumda o yüzden Hawk aldım teşekkürler yardımınız için.

Şu an Hawk 6000, Andromeda 8000 fiyat farkına değer mi? İkisinin arasındaki farklar neler? + - yönlerini uzun bir şekilde bana anlatabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar bu forumda ve diğer birçok forumda oyuncu koltuğu konularında adeta cirit attım ve en sonunda exvega andromeda beyaz duman (görünüşü hala çok hoşuma gidiyor) ve Hawk V1 arasında kaldım. İşin buraya kadar olan kısmı zevk ve hevesleri kapsıyordu. Son aşama olan gerçeklerle yüzleşme kısmına gelince Andromeda 8bin Hawk 6bin lira idi (15.06.2024). Exvega sitesine birkaç kez canlı destekten bir kez de mail ile indirim istedim Nuh dendi Peygamber denmedi. Ki ben koskoca dünyaca adı bilinen bir yazılım şirketinden mail ile %15 indirim almış adamım (Kurumsal dile hakimim diyebilirim.) Her neyse nihayetinde Hawk V1 satın aldım 1 günde elime ulaştı kameralarımı ayarladım ve videolu bir şekilde tek başıma kurdum (kesinlikle tek başınıza kurmanızı asla önermiyorum sağ elimin avuç içi hala acıyor 6 saat önce kurmuş olmama rağmen). İsteyen olursa kurulum videosunun linkini paylaşırım. Tüm acılarım koltuğa popomu koyup arkama yaslanmamla bitti diyebilirim. Koltukla ilgili ilk intibam oldukça olumlu diyebilirim. Çok rahat çok hoşuma gitti eğer koltuk almak için bu konuya uğrayan olursa bana cevap yazabilirsiniz, bildirimi görürsem gelip yanıt veririm hem kullanıcı deneyimim de olumlu veya olumsuz yönde artmış olur. 2 yıl garanti veriyorlar ürüne olumlu veya olumsuz herhangi bir garanti süreci yaşarsam bildirim yaparım ama dürüst olmak gerekirse insanlar markalarla ilgili genellikle olumsuz görüşlerini paylaşır o an öfkeyle dolu olduğu için, etkileşime geçersem ve olumlu bir süreç yaşarsam muhtemelen güncelleme yapmak aklıma bile gelmez İnsanız işte...

Exvega Andromeda mı Hawk mı kafam çok karışık..

Dostum daha kullanalı 2 gün oluyor ama bence Hawk şahane. Ama dediğim gibi mühim olan uzun süreli kullanım deneyimi. Şöyle bir en az 1 yıl geçmeli kesin net bir yargı ortaya koyabilmek için onu da uzun süredir Hawk kullanan sosyal kullanıcıları cevaplarsa daha aydınlatıcı olacaktır.

Merhaba, bu zamana kadar olan deneyiminizde ne gibi tecrübeler edindiniz? pişmanlık varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…