Hawk Fab vs seduna Blade mood fab vs Warrior aragorn

WhosteR

Decapat
Daha fazla  
6000 TL bütçe ile oyuncu koltuğu bakıyordum. Bu modeller öneriliyordu. Bu modellerden hangisi alınır veya başka öneriniz var mıdır?

Boy 1,70 kilo83.

Son düzenleyen: Moderatör:
6000 TL bütçe ile oyuncu koltuğu bakıyordum. Bu modeller öneriliyordu. Bu modellerden hangisi alınır veya başka öneriniz var mıdır?

Boy 1,70 kilo83.
Kilo ve boylarimiz yakin, az once aragorn aldim gelmesi bir kaç gün sürer. O zamana kadar almamış olursanız bende unutmazssam bilgi vermeye çalışırım inşallah.

Boy 1,70 kilo83.

Bu arada alacaksanız PTT'de ayak desteği ile birlikte kumaş olan 5800 TL idi ben de oradan aldım. Eger gösterdiği gibi gelirse kendi sitesine gore ciddi kaara geçeceğim.

bekliyorum hocam teşekkürler

alınır mı sizce? Zio Fabric ile arasındaki fiyat farkına değer mi?
Bahsettiğiniz modeli bilmiyorum ama, alt kismi biraz daha kalinsa ve kolcaklarin hareket alani daha iyiyse daha ust bir modele gecmeye değer diyebilirim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…