Fabric Zio Gaming kumaş oyuncu koltuğu ile rahat ve konforlu oyun serileri sizinle. Kumaş oyuncu koltuğu modelleri ile oyunların hakimi siz olacaksınız.
Fabric Zio Gaming kumaş oyuncu koltuğu ile rahat ve konforlu oyun serileri sizinle. Kumaş oyuncu koltuğu modelleri ile oyunların hakimi siz olacaksınız.
Ben sırt ağrısı çekince Hawk-xDrive hatta XPrime adındaki markaları denedim. Bir koltuk firmasında Zio Gaming Fabric koltuk teşhir olarak duruyordu. Oturma kısmı daha yumuşak geldi açıkçası ayrıca biraz yapılı biriysen koltuk bir tık daha geniş ve cüsseli duruyor. Ben denedikten sonra internetten aldım geldikten sonra kendim kurulum yaptım. Problem oldu bir keresinde hemen randevu verip geldiler düzeltip gittiler. Ben memnun kaldığım için öneririm. Oturma kısmının daha rahat olması için koltuk kişileştirme kısmında visco hafızalı süngerin seçilmesi gerekiyor. Ben onu da ekleyerek aldım. Boy 180 kilo 90.
Bir de ben alırken o zaman yayıncı etiketi ile 700-800 lira gibi bir indirim alınıyordu. Ben o şekilde aldım.