Hawk Fab vs xDrive 15'Li Plus

Bütçe
7000

spancer

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Hawk öneririm. Eğer daha tombul duran bir koltuk arıyorsanız Zio Gaming fabric önerebilirim. Kişileştirme özelliği de olması ektra güzel Zio da.

Koltuk almak istiyorum, bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi tercih edilmeli? Veya bu banda varsa öneriniz varsa sevinirim.

Hawk Fab kullanıyorum kesinlikle öneririm.

Koltuk almak istiyorum, bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi tercih edilmeli? Veya bu banda varsa öneriniz varsa sevinirim.

Boyunuz kaçtı hocam?

Boyunuz kaçtı hocam?
Boy 183
Kilo ~90

Hawk öneririm. Eğer daha tombul duran bir koltuk arıyorsanız Zio Gaming fabric önerebilirim. Kişileştirme özelliği de olması ektra güzel Zio da.

Zio daha önce duymadım yeni mi? Kalitesi vs. diğerlerine göre nasıl?

Son düzenleme:
Boy 183.
Kilo ~90

Zio daha önce duymadım yeni mi? Kalitesi vs. diğerlerine göre nasıl?

Ben sırt ağrısı çekince Hawk-xDrive hatta XPrime adındaki markaları denedim. Bir koltuk firmasında Zio Gaming Fabric koltuk teşhir olarak duruyordu. Oturma kısmı daha yumuşak geldi açıkçası ayrıca biraz yapılı biriysen koltuk bir tık daha geniş ve cüsseli duruyor. Ben denedikten sonra internetten aldım geldikten sonra kendim kurulum yaptım. Problem oldu bir keresinde hemen randevu verip geldiler düzeltip gittiler. Ben memnun kaldığım için öneririm. Oturma kısmının daha rahat olması için koltuk kişileştirme kısmında visco hafızalı süngerin seçilmesi gerekiyor. Ben onu da ekleyerek aldım. Boy 180 kilo 90.

Bir de ben alırken o zaman yayıncı etiketi ile 700-800 lira gibi bir indirim alınıyordu. Ben o şekilde aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı