Hawk Fame/Future vs Zio Venom/Valor

S h â d y

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, uzun araştırmalar ve forum forum cirit atmalar sonucunda bu iki marka ve dört model arasında kaldım. Tasarım olarak aralarında en gözüme çarpan Hawk Fame'di ama tasarımı bir kenara bırakıp önemli olan rahatlık konusuna geldim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız çok iyi olur zira bu koltukları uzun yıllarca kullanacağız.

Selamlar hocam, bu seçenekler arasında future diyebilirdim ancak 13K seviyesine yükselmiş, Zio daha mantıklı.

Geç gördüm hocam kusura bakmayın. Tavsiyeniz için teşekkür ederim, aklıma en çok yatan da Zio gibi görünüyordu. Gel gelelim xDrive, XPrime, Hawk, Zio, Exvega gibi birçok markaya daha baktım ama her bir markada bir iyi bir de aksi yönünü gösteren birçok yorum var. Haliyle insanın kafası karışıyor, açık söylemek gerekirse ben tasarımı bir kenara koyarak sadece rahatlığa bakıyorum. Buna göre hala Zio der miydiniz? Bütçem zorlayarak ancak 10-11k seviyelerinde.

Geç gördüm hocam kusura bakmayın. Tavsiyeniz için teşekkür ederim, aklıma en çok yatan da Zio gibi görünüyordu. Gel gelelim xDrive, XPrime, Hawk, Zio, Exvega gibi birçok markaya daha baktım ama her bir markada bir iyi bir de aksi yönünü gösteren birçok yorum var. Haliyle insanın kafası karışıyor, açık söylemek gerekirse ben tasarımı bir kenara koyarak sadece rahatlığa bakıyorum. Buna göre hala Zio der miydiniz? Bütçem zorlayarak ancak 10-11k seviyelerinde.

Hocam ben Andromeda kullanıyorum, Exvega Andromeda 2025 önerebilirim, alternatif olarak Zio değerlendirebilirsiniz, hawk koltukların fab hariç kötü olduğunu düşünmüyorum ama fiyatları şu an yüksek görünüyor.

Hocam ben Andromeda kullanıyorum, Exvega Andromeda 2025 önerebilirim, alternatif olarak Zio değerlendirebilirsiniz, Hawk koltukların fab hariç kötü olduğunu düşünmüyorum ama fiyatları şu an yüksek görünüyor.

Tavsiye için sağ olun hocam, biraz daha araştırmayı düşünüyorum. Zio/Exvega ile aradayım şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı