Hawk Future alınır mı?

Bütçe
12000

krexyy

Femtopat
Daha fazla  
Alınır mı? Ne diyorsunuz.

Alınır, neden alınmasın.

2-3 esporcuda önerdi sanırım alacağım güncel olarak Exvega Andromeda 2024 kullanıyorum ama beğenemedim tam.

Nesini beğenmediniz hocam o da güzel.
Hocam koltuk gerektiğinden 1 tık fazla sallanıyor ya da ben öyle hissediyorum ve sırt kısmını pek beğenemedim. 145kg taşıma kapasitesi yazıyor ama ben 110kgyim pek sağlam gibi gelmiyor nedense bu Hawk'ın mekanizması ve yıldız ayağının kalınlığı tam yüksek kilolar için daha iyi olur gibi. Exvega'ya göre daha kaliteli gibi gözüküyor en azından.

Future modelini dün elime geçti ama yıldız ayağında sıkıntı çıktı 1 ila 3 iş günü arasında başka bir yıldız ayak göndereceklerini ilettiler bakalım bekliyorum.

Garip hocam normalde hiç sorun çıkmaz oda size denk gelmiş cidden. Garanti süreci hızlı işliyor merak etmeyin.

Bugün kargoya verilmiş hocam büyük ihtimal yarın elime ulaşır 600 km var verilen şube ile.

Yastıklar pek yumuşak değil onun dışında her şey okay.

Yastıklar pek yumuşak değil onun dışında her şey okay.
Bende sipariş verdim bakalım, en çok şikayet edilen konu sert olması fakat benim için sert olması daha rahat oluyor. Bakalım iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…