Hawk Future alınır mı?

Hawk kesinlikle önermiyorum 3 kere alt mekanizma ve amortisör değiştirdiler sonra koltuğun demiri kırıldı ücret taleb ediyorlar bende tüketici hakem heyetine başvurdum.

xDrive göz atmanızı istiyorum hocam Hawk pek iyi değil.

Zio hakkında bilgin var mı iyi mi? 13bin TL'ye Zio valor daha sağlam gibi geldi bende almayı düşünüyorum.

Hawk kesinlikle önermiyorum 3 kere alt mekanizma ve amortisör değiştirdiler sonra koltuğun demiri kırıldı ücret taleb ediyorlar bende tüketici hakem heyetine başvurdum.

Niye 3 kere mekanizma ve amortisör değiştirdiler? Koltuğun demirini nasıl kırıyorsun? Adamlar kişisel kullanıma garanti veremez kronik bir sorun varsa ilgilenirler.

Hawk kullanmayın bence bende pişmanım onun yerine Zio tercih edin.

Siz ne yaşadınız hocam Zio da benzer bir ürün zaten.

Niye 3 kere mekanizma ve amortisör değiştirdiler? Koltuğun demirini nasıl kırıyorsun? Adamlar kişisel kullanıma garanti veremez kronik bir sorun varsa ilgilenirler.

Sence sorun kullanıcı hatası mı kronik sorun gelen parça da gene aynı sorun devam ediyor.

Çevremde herkes kullanıyor sorunun sizin ile alakalı olmadığını nereden bilelim. Siz sorun yaşadığınız için markayı kötülemek kadar saçma bir şey yok. Forumda yüzlerce kullanıcı kullanıyor.

Hocam hafi sorun bende kilo sinirına yakınım gecmiyorum ama yeni gelen parcada aynı hata olur mu hem de 3 kere arka arkaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…