ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 799 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #1 Merhaba. Hawk Future koltuğumun mekanizmasını değiştirmek için koltuğun amortisörünü sökmek istiyorum fakat amortisör ile mekanizmaya bağlanan kısım sıkışmış, çıkmıyor. Yardımcı olur musunuz? Demir yamuldu, yine çıkmıyor.
Merhaba. Hawk Future koltuğumun mekanizmasını değiştirmek için koltuğun amortisörünü sökmek istiyorum fakat amortisör ile mekanizmaya bağlanan kısım sıkışmış, çıkmıyor. Yardımcı olur musunuz? Demir yamuldu, yine çıkmıyor.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 13 Kasım 2022 #2 Gelip ucundan mı tutalım reis nasıl yardımcı olalım? Bence önce Hawk müşteri hizmetlerini ara onlardan yardım al önce.
Gelip ucundan mı tutalım reis nasıl yardımcı olalım? Bence önce Hawk müşteri hizmetlerini ara onlardan yardım al önce.
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 799 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #3 Amanita dedi: Gelip ucundan mı tutalım reis nasıl yardımcı olalım? Bence önce Hawk müşteri hizmetlerini ara onlardan yardım al önce. Genişletmek için tıkla... Pazar günü kapalılar Belki daha önce birinin başına gelmiştir diye konu açtım
Amanita dedi: Gelip ucundan mı tutalım reis nasıl yardımcı olalım? Bence önce Hawk müşteri hizmetlerini ara onlardan yardım al önce. Genişletmek için tıkla... Pazar günü kapalılar Belki daha önce birinin başına gelmiştir diye konu açtım
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 13 Kasım 2022 #4 ByMalicious dedi: Pazar günü kapalılar Belki daha önce birinin başına gelmiştir diye konu açtım Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ekle en azından.
ByMalicious dedi: Pazar günü kapalılar Belki daha önce birinin başına gelmiştir diye konu açtım Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ekle en azından.
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 799 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #5 Amanita dedi: Fotoğraf ekle en azından. Genişletmek için tıkla... Pcye geçince eklicem telefondan ekleyemedim Amanita dedi: Fotoğraf ekle en azından. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1668346039709.png 549,4 KB · Görüntüleme: 372 Son düzenleme: 13 Kasım 2022
Amanita dedi: Fotoğraf ekle en azından. Genişletmek için tıkla... Pcye geçince eklicem telefondan ekleyemedim Amanita dedi: Fotoğraf ekle en azından. Genişletmek için tıkla...
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 13 Kasım 2022 #6 Kaykanlaştırıcı bir şeyler sürmüşsünüzdür herhalde?
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 799 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #7 Amanita dedi: Kaykanlaştırıcı bir şeyler sürmüşsünüzdür herhalde? Genişletmek için tıkla... aynen yağ sürdüm 2 taraftanda yarım saat bekledim aynı
Amanita dedi: Kaykanlaştırıcı bir şeyler sürmüşsünüzdür herhalde? Genişletmek için tıkla... aynen yağ sürdüm 2 taraftanda yarım saat bekledim aynı
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 13 Kasım 2022 #8 WD40 deneyebilirsin çıkmıyorsa.
nveryus Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #9 ByMalicious dedi: Aynen yağ sürdüm 2 taraftan da yarım saat bekledim aynı. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorun bende de var aynı koltuktan sorunu nasıl çözdünüz?
ByMalicious dedi: Aynen yağ sürdüm 2 taraftan da yarım saat bekledim aynı. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorun bende de var aynı koltuktan sorunu nasıl çözdünüz?
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 799 Çözümler 4 1 Şubat 2023 #10 nveryus dedi: Merhaba aynı sorun bende de var aynı koltuktan sorunu nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... yıldız ayakla beraber servise gönderdim servis bana sıfır gönderdi geri koltukta ana koltuk hariç alt takım full değişmiş oldu bende
nveryus dedi: Merhaba aynı sorun bende de var aynı koltuktan sorunu nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... yıldız ayakla beraber servise gönderdim servis bana sıfır gönderdi geri koltukta ana koltuk hariç alt takım full değişmiş oldu bende