Hawk future mi fame mi?

Sedat Güven 99

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Hawk koltuğu alacaksın ama aralarında kararsız kaldım. Kullanan varsa yazabilir mi hangisini alsam? Bir de CS:GO oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de değil bütçe nedir hawk alacaksanız future daha iyi olur ama

7.600 TL
10.000 TL
10.990 TL
Ucuz orta pahalı olarak dizdim hawk koltukta alınır ancak sırt kısmının geniş olmasından dolayı Xdrive'ın bu koltuğunu beğeniyorum onun dışında piyasadaki alternatif diğer markalarda gerçekten süngerleri aşırı rahat koltukta uyusanız bile yataktan farksız bel ve sırt ağrısı çektirmez.

Knk ben hawk alayım ama hangisini

Yani hangisi iyi fp olarak aralarında 1k var bı yanda çalıştığım için yazamıyorum kusura bakma
Kumaş alacaksanız kaliteleri aynı tek farkı sırt kısmında boynun arkasına gelecek yerde 2 delik olması yastığın lastiğini geçirebilmeniz açısından f/p Fame'dir

Fame al çünkü kafa arkası yastığı boynun tam hizasına gelmiyor Future'da.

Kesinlikle future al daha once fame kullaniyordum future gectim, future aralarindaki en iskelet sistemine sahip dayanikli ve kumaslari dolu kalin rahat, fame koltuk oturma yeri ayrik bacaklariniz oraya şıkısıyor ve o gitgide kendini salıyor future almanizi oneririm.

Dostum fame aldım şuan güzel birde zam geldi hepsine fame den devam yorumun için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…