Hawk Future oturunca çöküyor

enoughx

Decapat
Daha fazla  
Koltuğa oturduğum zaman 1 cm çöküyor kalkınca tekrar düzeliyor bu normal mi? Ve koltuğu indirmek istediğim zaman tak diye bir anda iniyor yavaşça değil xDrive 15'linin amotisörü böyle değildi yavaşça iniyordu yüksekliğini kolayca ayarlayabiliyordum. Yardımcı olursanız sevinirim ona göre amortisör değişim talebinde bulunacağım.

Koltuğa oturduğum zaman 1 cm çöküyor kalkınca tekrar düzeliyor bu normal mi? Ve koltuğu indirmek istediğim zaman tak diye bir anda iniyor yavaşça değil xDrive 15'linin amotisörü böyle değildi yavaşça iniyordu yüksekliğini kolayca ayarlayabiliyordum. Yardımcı olursanız sevinirim ona göre amortisör değişim talebinde bulunacağım.
Esneme payı o eğer olmazsa mekanizmanın kırılması daha olası.

Amortisörün oturunca aşağı inmesi çok normal eğer öyle olmasaydı sıkıntı var demek.

xDrive amortisörü seni nazikçe indiriyordu bu koltuk takkkkkkkk diye bırakıveriyor kendini. Ve oturunca tık tık ses geliyor o da mı esneme payı?

Ben de xDrive hira kullanıyorum benimki de nazikçe iniyor. Hawk Future hiç kullanmadım onun amortisörü belki öyledir seninkinde sorun yoktur. Kullanan birinin aydınlatması lazım.

Bende xDrive kullanıyorum hatta bu durum olduğu için garantiye ulaşmıştım. Yüksek ayarda kullanırken aşağıya biraz çökmesi normal mi yani? İlk defa bu tarz bir koltuk kullanıyorum.

Ben xDrive 15'li kullandım 4 yıl boyunca bir kere böyle bir şey yaşamadım amortisör her zaman sabit kalmalı.

Bende Zio var böyle hissettirecek kadar inmiyor yani öyle diyeyim kalkınca da arkadamdan bir şey kalkmıyor ama indirne yaparken tak diye indiriyor nazik vs değil 98 kilo falanım yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı