Hawk Future oyuncu koltuğu alınır mı?

Rolex26

Megapat
Daha fazla  
İyi bayramlar herkese. Bugün oyuncu koltuğu almak için biraz araştırma yaptım forumda, kullandığım koltuk iyice eskidi. 15.000TL bütçem var. Hawk Future almak istiyorum ama iyi değerlendirme kadar kötü değerlendirmeler de var, şu an fiyatı 11.499, 00 TL sizin önereceğiniz başka seçenekler var mıdır? Yoksa bu ürünü alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bayramlar hocam, Hawk Future yakın zamanda 4-5 saat kadar deneme şansım oldu 1.85 boy 90kg ağırlığındayım. Koltuk bana çok rahat geldi özellikle bel desteği benim de koltuk alma düşüncem var ancak arkadaşlarımdan biri Zio Venom XL önerdiği için çok kararsız kaldım. Yakın zamanda gidip onu da test etmeyi düşünüyorum.

Hawk Future hakkında çok şikayet vard ürünleri deneme şansım yok 1.85 boy 65kg agırlıgındayım Zio Venom XL büyük gibi geldi. Zayıf bir insanım. Exvega Andromeda 2024 almayı düşündüm ama onda da çok şikayet var kararsız kaldım ne yapacağım bilemiyorum hala araştırma içerisindeyim.

Zio Venom'un normal modeli de var hocam XL olmayan sitesinden seçebiliyorsunuz. Bende sizin gibi çok kararsızım uzun süredir Rampage KL R58 kullanıyorum koltuğu yakmama çok az kaldı Herhangi bir üründe karar verdiğinizde bilgi verebilirseniz sevinirim.

Exvega Andromeda modelini aslında beğenmiştim bu kadar şikayet olmasaydı ben de alacaktım ama şikayetlerden dolayı eledim maalesef.

Venom Fabric almaya karar verdim. Araştırdıkça modellerden uzaklaşıyorum. Sipariş verdim şu an umarım üzmez. Özelleştirmelerle birlikte yayıncı kodu ile 10.885TL'ye denk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…