Future 13000 oldu aslında onu kast etmiştim
Şu an Unique-S daha uygun fiyatta kalır oldu Future'a göre. 6 taksit alınabilir diye düşünüyorum çünkü yaklaşık 1 aydır araştırıyorum ve piyasada düzgün, güvenilir bir koltuk yok maalesef.
Aklımda 3 koltuk vardı: Thunder Pro Fab, Future ve Unique-S. Unique-S'in de arka kısmı plastik sanırım sadece o konuda sağlamlığından emin olamadım. Bir de ergonomisi nasıl, memnun musunuz?
Hocam bende unique s modeline bakıyorum bir süredir. Yaşadığım şehirde birkaç mobilyacı dolaştım 5-10 tane koltuk denedim ve en rahat ettiğim bel desteği unique s olan gibiydi ama kolları sabitti ve minderi biraz inceydi.
Ben 110 kiloyum evden çalışıyorum. Önerir misiniz?
Sevgili
@postman, öncelikle kolçaklarının sabit olmadığını belirtmek isterim. 3D kolçaklara sahip. Minderi de bir ofis sandalyesine göre ince sayılmaz hatta pofuduk büyük bir oturma alanı var. Taşıma kapasitesi ise 120kg olarak belirtilmiş. 10 kilo riskine girer miydim, ben olsam girmeyebilirdim. Ayrıca kilodan ötürü süngeri çökme yaşatır mı zamanla bunu bilemiyorum.
Sevgili
@Oresou, koltuğun aksamları kaliteli. Arkadaki görünür kısım plastik olsa da oturma kısmı ile arka kısmı bağlayan yerlerin ikisi de çelik/metal bir yapıda. Genel olarak sağlam bir koltuk, kolay kolay bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum.
Bunların dışında koltuk hakkında genel hoşnut olmadığım ufak tefek mevzular şunlar:
-Koltuğun kolçakları biraz ileride kalıyor, biraz daha geri çekilebilmesini isterdim. Elimi klavyeye uzattığım zaman sadece dirseklerim kolçağın üzerinde kalıyorlar.
-Koltuğun oturma kısmını en geriye ve sırt kısmını en dik konuma alsam dahi hafif yaslanmadan tüm sırtı desteklemiyor. Sırt kısmı çok az geride kalıyor tam 90 derecelik o açıya kavuştuğunu düşünmüyorum. 95-100 derece arası.
-Bel desteği fiziksel olarak var ancak ayarlanamıyor yani daha ileri veya daha geri alabilsek güzel olurdu.
Bunların dışında koltuk hakkındaki izlenimlerim:
-Oturma kısmının hareket ettirilebilir olması ve rahatlığı güzel
-Hafif yaslanınca sırtı ve beli tutması güzel
-Koltuğu yatırıp oturma kısmını öne alarak yayılabilmek güzel
-Boyun desteğinin ayarlanabilmesi ve konumlandırması güzel
-Aksamları sert ve kaliteli.
Yani koltuk genel olarak okey ergonomik bir koltuk.
Fikrimi sorarsanız 13 bin TL eder mi? Bilemiyorum. Ben uygun bir fiyata almıştım.
@postman Thunder Pro Fab bence fiyat olarak tatlı bir noktada. Ayrıca 13 bin TL'ye çıktıktan sonra alternatiflere de bir göz atılabilir örneğin şu koltuğa indirimdeyken bir göz atmak isteyebileceğini düşündüm. Taşıma kapasitesi de 110kg olarak belirtilmiş:
Seduna Ruben Plus Ofis Koltuğu, Profesyonel ofis sandalyesi modelimizi inceleyin, sipariş verin. Son yılların en çok satan yönetici koltuğu, çalışma koltuğu ve çalışma sandalyesi modelleri. Adresinize Ücretsiz Kargo.