Hawk Future vs Exvega Andromeda 2025

zeydus

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar,
Yeni bir oyuncu koltuğu almayı planlıyorum ve iki üst segment model arasında çok kararsız kaldım. İşim gereği günün en az 4-5 saatini bilgisayar başında ders planlama, veri analizi ve akşamları da oyun oynayarak geçiriyorum.
Boy/kilo oranım standart, ancak uzun kullanımda bel sağlığı ve ergonomi benim için ilk sırada.

Şu iki model arasında kaldım:
Hawk Future: 4D kolçak avantajı ve 60 DNS dökme sünger kalitesiyle çok övülüyor.
Exvega Andromeda 2025: Bel yastığındaki masaj özelliği ve sırt desteğinin bir tık daha yüksek olması (90 cm) cezbediyor.

Aranızda bu iki modeli de tecrübe eden veya uzun süreli kullanımda (özellikle sünger çökmesi veya kolçak sallanması gibi konularda) deneyimi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Exvega andromeda 2024 kullanıyorum 2 seneye yakın oldu, gayet memnunum sünger kalitesi gayet iyi 1.5 yıl sonra bile kalçamı uzun saatler ağrıtmıyor. ancak boy 181 kilo 96 biraz kaykılarak otursam oturağın genişlikten çok derinliği kısa geliyor alırken o kısma dikkat etmemişim. Şimdiki aklım olsa sünger kalitesi + biraz daha oturak genişliği arardım. Onun haricinde gayet iyi.

Exvega andromeda 2024 kullanıyorum 2 seneye yakın oldu, gayet memnunum sünger kalitesi gayet iyi 1.5 yıl sonra bile kalçamı uzun saatler ağrıtmıyor. ancak boy 181 kilo 96 biraz kaykılarak otursam oturağın genişlikten çok derinliği kısa geliyor alırken o kısma dikkat etmemişim. Şimdiki aklım olsa sünger kalitesi + biraz daha oturak genişliği arardım. Onun haricinde gayet iyi.
zio markasının koltuklarını biliyor musunuz hocam onlar nasıldır ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı