Hawk Future vs Exvega andromeda

Oguztaha2323

Hectopat
Daha fazla  
Herkese öncelikle merhaba, ben skolyoz hastalığına sahip kısa boylu biriyim. Ve şişman birisiyim bu yüzden geniş rahat sıkıntı yaşamayacağım. Gerçekten çok memnun kaldım diyebileceğim sandalye önerir misiniz? Mesela Hawk future veya Exvega andromeda 2024 modeli arasında kaldım. Bütçem en fazla 20 bin TL sandalye önerirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Zio Venom fabric kumaş aldım ben çok memnunum oturma bölgesi extra visco katmanlarla aldım çok rahat. 97 kiloyum 1.85 boy var.

Siz özelleştirebiliyorsunuz ben kol pedlleri, oturma bölgesi visco, 2D kolçak, multi tilt mekanizma aldım 14 Haziran'dan beri kullanıyorum çok memnunum çok rahat.

Ayrıca kurulum seçeneği ve eve çıkarma da istedim çünkü asansörsüz 5. katta oturuyorum ve eve odaya kadar getirdiler. Açıp kullanıyorsun. İncelemem de burada.

Almadan önce eğer bu marka düşünürseniz bazı streamerların kodları var ben levo kodu ile aldım %10 düşüyor.

İnceleme: Zio Fabric Oyuncu Koltuğu Kısa İnceleme (jet Black)

Zio Venom fabric kumaş aldım ben çok memnunum oturma bölgesi extra visco katmanlarla aldım çok rahat. 97 kiloyum 1.85 boy var.

Siz özelleştirebiliyorsunuz ben kol pedlleri, oturma bölgesi visco, 2D kolçak, multi tilt mekanizma aldım 14 Haziran'dan beri kullanıyorum çok memnunum çok rahat.

Ayrıca kurulum seçeneği ve eve çıkarma da istedim çünkü asansörsüz 5. katta oturuyorum ve eve odaya kadar getirdiler. Açıp kullanıyorsun. İncelemem de burada.

Almadan önce eğer bu marka düşünürseniz bazı streamerların kodları var ben levo kodu ile aldım %10 düşüyor.

Hocam teşekkür ederim ilk önce ilgin için ama incelemene baktığımda oturak derinliği çok uzun yani sırtımı yaslamak istediğimde vs ayaklarım yere değmeyebilir bu yüzden bu model sıkıntı gibi geldi ve oturma alanı bunun kaç cm genişliği?

Halihazırda andromeda kullanıyorum oldukça memnunum, daha üst segment ürün olarak Exvega pandora da bakabilirsiniz.

Hocam öncelikle merhaba sizin paylaşımınızı gördüm çok iyi bir paylaşım ancak andromeda da oturma kısmının kenarları sıkıntılı engelli olduğum için düz zemin ve açıkçası skolyoza sahip olduğum için bir sert oturma kısmı istiyorum bana biraz sıkıntılı bir ürün gibi geldi ayak kısmı yere değmeyecekmiş gibi yüksekliği var gibi hissediyorum Andromeda'nın.

Hocam öncelikle merhaba sizin paylaşımınızı gördüm çok iyi bir paylaşım ancak andromeda da oturma kısmının kenarları sıkıntılı engelli olduğum için düz zemin ve açıkçası skolyoza sahip olduğum için bir sert oturma kısmı istiyorum bana biraz sıkıntılı bir ürün gibi geldi ayak kısmı yere değmeyecekmiş gibi yüksekliği var gibi hissediyorum Andromeda'nın.
Yok hocam tabiki ayak yere değiyor ve konforlu ergonomik bir ürün ancak işin içine sağlık giriyorsa deneyerek almanızı tavsiye ederim, bu markaların mağazaları oluyor ama siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum.

Yok hocam tabii ki ayak yere değiyor ve konforlu ergonomik bir ürün ancak işin içine sağlık giriyorsa deneyerek almanızı tavsiye ederim, bu markaların mağazaları oluyor ama siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum.

Keşke deneyerek alabilsem ama maalesef mağazalara çok uzak oturuyorum ama Razer enkı gidip baktığımda genişliği vs iyiydi bana zaten genişlik ve sırt kısmı önemli.

h

Hala memnunmusunuz.

Yok hocam tabii ki ayak yere değiyor ve konforlu ergonomik bir ürün ancak işin içine sağlık giriyorsa deneyerek almanızı tavsiye ederim, bu markaların mağazaları oluyor ama siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum.

Hocam sizce Andromeda mı yoksa pandora Air mı bugün alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı