Hawk Future vs Exvega Andromeda

Bütçe
10000

itsagalaxy

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda odamı iyice geliştirmemle bir oyuncu koltuğu arayışına girdim. Aklımda bu iki koltuk var. Boyum 1.90 civarlarında, kilo 80-90 civarıydı sanırım. Uzun saatler kullanacağım. Andromeda ile ilgili olarak oturma kısmının süngerinin dar olduğundan bahsediliyormuş. Bende iki koltuğun da yeni modelini alacağım için sıkıntı yok (Exvega oturma kısmının genişlediğini söylemiş). Süngeri ne çok yumuşak, insanı içine alan; ne de çok sert, insanı tam üstünde tutan bir sünger olsun. Yani tam ortası ve rahat. Özellikle şu aralar çok fazla boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Bu yüzden sırt kısmı ve boyunluk kısmı da ergonomik olursa güzel olur. Bu yazdıklarıma bakılarak sizce hangisini tercih etmeliyim? Veya farklı bir öneriniz var mıdır?

Düzeltme: Ayrıca şu an Zio Venom Gaming XL sandalyesini de gördüm o da dahil olabilir bu listeye. Materyali kumaş premium ve ebatı XL olarak değiştirdim. Mekanizmayı değiştirmeme gerek var mı bilmiyorum ama yine aynı fiyat oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zio Venom Fabric kullanıyorum çok memnunum 1.85. 100 kiloyum XL almadım iyi ki almamışım bu bile büyük sayılır bana :D daha büyük olsa sanırım rahat edemeyebilirdim. Bunu iyi düşünün karar verin. Koltuk normali bile bayağı büyük yani.

Kolları standart aldım 2D diye geçiyor 4D ye gerek yok. Oturma bölgesi içine Visco eklettim sanırım şimdi dahili mi geliyormuş onu bilmiyorum çok rahat hiç ağrı vs bir şey yok yumuşak. Multi tilt mekanizma

1.5 seneyi geçti hala mis gibi daha yeni çok az gıcırdamaya başladı bakım setini alıp yağlayacağım.

Zio Venom Fabric kullanıyorum çok memnunum 1.85. 100 kiloyum XL almadım iyi ki almamışım bu bile büyük sayılır bana :D daha büyük olsa sanırım rahat edemeyebilirdim. Bunu iyi düşünün karar verin. Koltuk normali bile bayağı büyük yani.

Kolları standart aldım 2D diye geçiyor 4D ye gerek yok. Oturma bölgesi içine Visco eklettim sanırım şimdi dahili mi geliyormuş onu bilmiyorum çok rahat hiç ağrı vs bir şey yok yumuşak. Multi tilt mekanizma

1.5 seneyi geçti hala mis gibi daha yeni çok az gıcırdamaya başladı bakım setini alıp yağlayacağım.
Hocam xl almamım sebebi düz oturmuyorum çok farklı oturuyorum. Büyük olması iyi olacak sıkıntı olmaz yani. Açıkçası zioyu zaten biliyordum da insanlar biraz pahalı falan diyince ben 20k civarı sanıyordum ama iyiymiş fiyatı. Kumaş olması da artı bence. Bir düşüneceğim bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı