Hawk Future vs Hawk Fab 4

MarvinTheAndroid

Hectopat
Daha fazla  
Araştırmalarım sonucunda Hawk markasının öne çıktığını gözlemledim ve Hawk future ile Hawk Fab4 arasında kaldım. İkisi arasında kayda değer bir fiyat farkı var ama future ağır basıyor.
Boyum ve kilom ortalama ancak iş yerinde de sürekli oturduğum için evde gerçekten rahat bir oyuncu koltuğunda oturmak istiyorum.
Yumuşak, geniş ve kısa zamanda çöküp gıcırdamayacak bir ürün istiyorum.
İstanbul'da yaşamadığım için ürünleri gidip deneme şansım yok o sebeple eğer kullanan varsa future ve fab4 arasından hangisini tavsiye eder?

Fab4 koltuğu 6 boyunca deneyimleme şansım oldu sandalyeden bu koltuğa geçiş yapmıştım bana çok rahat ve iyi gelmişti.
Şu an yeni koltuk alacağım tercihim futureden yana olacak gibi daha rahat olduğunu forumlarda okumuştum.

Bütçe varsa Future alın. Fab C4 kullanıyorum. Yazın gayet rahat fakat 3-4 saatten sonra bir kalk elini yüzünü yıkamaya git diyor koltuk. Future'da aynı şey yaşanır mı bilmiyorum ama Fab'da durum böyle.
Fab4 koltuğu 6 boyunca deneyimleme şansım oldu sandalyeden bu koltuğa geçiş yapmıştım bana çok rahat ve iyi gelmişti.
Şu an yeni koltuk alacağım tercihim futureden yana olacak gibi daha rahat olduğunu forumlarda okumuştum.
Future’ı sipariş edeceğim, geldiğinde de burada bilgi veririm. Teşekkür ederim 👍🏼

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı