rencster Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #1 Dikkat ettiğim özellikler uzun saatler oturduktan sonra ağrı yapmaması, Oda sıcak olduğu için fazla terleme yapmaması, Konforlu olması. Boyum: 175 Kilo: 65 Bu üç modelden hangisini almamı önerirsiniz? Teşekkürler.
Dikkat ettiğim özellikler uzun saatler oturduktan sonra ağrı yapmaması, Oda sıcak olduğu için fazla terleme yapmaması, Konforlu olması. Boyum: 175 Kilo: 65 Bu üç modelden hangisini almamı önerirsiniz? Teşekkürler.
İ İslaktakunya Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 18 2 Kasım 2021 #2 hawk fab bugün elime ulaştı. Oldukça rahat konforlu tavsiye ederim.
rencster Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #3 İslaktakunya dedi: hawk fab bugün elime ulaştı. Oldukça rahat konforlu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Oturma süngerinin kalınlığı nasıl? bazı yerlerde ince ve konforsuz diye okumuştum
İslaktakunya dedi: hawk fab bugün elime ulaştı. Oldukça rahat konforlu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Oturma süngerinin kalınlığı nasıl? bazı yerlerde ince ve konforsuz diye okumuştum
İ İslaktakunya Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 18 2 Kasım 2021 #4 rencster dedi: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Oturma süngerinin kalınlığı nasıl? bazı yerlerde ince ve konforsuz diye okumuştum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kalınlık 7 cm. Gayet rahat ve konforlu
rencster dedi: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Oturma süngerinin kalınlığı nasıl? bazı yerlerde ince ve konforsuz diye okumuştum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kalınlık 7 cm. Gayet rahat ve konforlu