Hawk future vs IKEA markus

dexterhetfield

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi hafta sonları,

Bel ağrısı boyun ağrısı vb sorunlardan müzdarip oldugum icin artık yeni bir koltuk almanın zamanının geldiğini ve geçtiğini düşünüyorum. Bütçe 8000-10000 arası oynuyor. Aklımda Hawk future ve IKEA markus var şimdilik. IKEA markus geçenlerde temiz 5000 TL ikinci el buldum ama sonraki gün satıldı. İstanbul'da yaşıyorum Hawk'ı denemeye üşendim açıkçası IKEA Markus'a oturduğumda aşırı rahat hissettim. Sizce hangisi IKEA markus mu yoksa Hawk future mı ya da herhangi başka bir koltuk mu? Yardım ederseniz müteşekkir olurum. İyi sosyaller.

IKEA markusu bir senedir kullanıyorum rahatlığı, malzeme kalitesi çok iyi fakat süngerinde ufak bir çökme oldu normal midir bilmiyorum. Hawk'ın dükkanına gidip birçok modelini denemiştim markus onlardan daha rahat gelmişti bana.

İKEA markus terletme ve rahatlık açısından daha iyi bir koltuk. Fakat sağlamlık açısından hawk future bence daha iyi.
Hangi yönleri daha iyi? Çoğunlukla parça değişimi vb olduğunu okuyorum. Ondan biraz çekiniyorum açıkçası.

IKEA markusu bir senedir kullanıyorum rahatlığı, malzeme kalitesi çok iyi fakat süngerinde ufak bir çökme oldu normal midir bilmiyorum. Hawk'ın dükkanına gidip birçok modelini denemiştim markus onlardan daha rahat gelmişti bana.
Oyun falan oynarken rahat ediyor musun?

Ben de oyuncu koltuğu arıyorum ve kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
Ergonomik ve ortopedik olması gerekiyor boyun ve bel ağrıları için iyi gelmesi gerekiyor.
IKEA Markus'un birkaç modeli var hangisini önerirsiniz?
Peşin taksit varsa 6-7k verebilirim, bir koltuğa çok veremem

Ben de oyuncu koltuğu arıyorum ve kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
Ergonomik ve ortopedik olması gerekiyor boyun ve bel ağrıları için iyi gelmesi gerekiyor.
IKEA Markus'un birkaç modeli var hangisini önerirsiniz?
Peşin taksit varsa 6-7k verebilirim, bir koltuğa çok veremem

Bulabildin mi hocam bir koltuk?

Xdrive ve Hawk'ı yakından bilen biri olarak, dün İkea da Markus'a oturduktan sonra bu koltuksa diğerleri ne acaba dedim.
Belki bu söylemim abartı gelebilir ama bilmeyen ve denemeyene.
Yılbaşında gelecek indirimleri bekliyorum ve direkt alacağım.
Size de öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı