Diğer Hawk Gaming Chair Fab Amazon Prime Özel 3899 TL

Exvega andromeda alasım vardı ama vade farklı taksit ile satıyorlar.Hawk almak daha mantıklı.

Exvega andromeda alasım vardı ama vade farklı taksit ile satıyorlar. Hawk almak daha mantıklı.

Birisi almış Exvega'dan hem çok geç gelmiş hem kullanılmış ürün gelmiş RGB'yi açınca bayağı ısınma yapıyormuş falan filan kısaca tavsiye etmiyordu.

Birisi almış Exvega'dan hem çok geç gelmiş hem kullanılmış ürün gelmiş RGB'yi açınca bayağı ısınma yapıyormuş falan filan kısaca tavsiye etmiyordu.

Benzeri bir marka da olabilir ama exvegaydı sanırım.

Bende koltuk ariyorumda pahalı ya. Hadi almak istesek diyelim bu fiyata en iyisi hangisidir.

Evde kedim olduğu için kumaş almam gerekiyor, muadili kumaş koltuklar da bundan 1000-1200 TL kadar pahalı. Bu koltuğun yorumları da güzel, kullananlar genelde memnun. Malum fiyatların artmasıyla beraber bence şu an en iyi seçenek.

Ürünü yaklaşık iki aydır kullanıyorum piyasada satılan ucuz oyuncu koltukları gibi değil bir defa şunu söyleyeyim çok büyük (boyum 1.83 ona rağmen) ve hani kalitesini oturmamanıza rağmen hissettiriyor tamamen eğilebiliyor yatak gibi. Açıları falan mükemmel rahatlığı çok güzel yastığını isteyen çıkarabilir isteyen çıkarmaz ben şahsen rahatım çıkarmıyorum yanında bakım seti falan her şeyi gönderiyorlar hatta aldığınız zaman Riot Games kodları falan veriyorlar hediye olarak veya sizin cüzdan kodu falan dedi ediyorlar 50 TL 100 TL falan yani öyle söyleyeyim ben gayet severek kullanıyorum yani şu an ofis koltukları bile 2000 3000 TL olmuşken ben buna zamanda 4300 TL verdim hiç de pişman değilim çok da rahatım çok da memnunum kesinlikle öneririm.

"Gaming" koltuklar para tuzağıdır. 10 senede 4 farklı gaming koltuk değiştirmiş birisi olarak bunu söylüyorum. Bu fiyatlara güzel ofis koltukları var biraz araştırın derim bütçenizi biraz arttırabilirseniz IKEA markus tavsiye ederim 10 sene garanti veriyorlar.

Tuzak muzak değil. Hawk koltuklar kalitesiz. Ürün kalitesi kötü. Sadece kumaşı güzel. XPrime king fabric ürününü aldım. Gayet güzel. Hawk'lar da çökme oluyor. Ayrıca koltuk büyük falan değil. Benim sırt desteğimin boyu 95 cm.

Bu koltukta prime day indirimi 17 sine kadar sürücek mi yoksa her gün farklı üründe mi indirim oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…