Hawk Gaming Chair Fab V4 kargosu için evde kimse yoksa kargo nasıl teslim alınır?

ilker demirel

Hectopat
Merhaba.

İndirimde yakalamışken HAWK fab V4 almak istiyorum fakat çalışıyorum ve evde kimse olmuyor. Aile evinden uzağım, bu yüzden kargodan nasıl teslim alacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

İndirimde yakalamışken HAWK fab V4 almak istiyorum fakat çalışıyorum ve evde kimse olmuyor. Aile evinden uzağım, bu yüzden kargodan nasıl teslim alacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Evde değilim komşuma bırakın derseniz komşunuzdan alabilirsiniz. Bazen apartman görevlisine de bırakabiliyorlar.
Şubeden alabilirsiniz.

Merhaba.

Bu da cok buyuk bir dert degil teslimata cıktıgında komusma bırak dersin senden komsu bilgilerini isitoyrun onları dolduruyorsun komsunada durumu izah edersin kargonu senin yerine alır olmadı subeden teslim alacagım dersin gidersin subeden alırsın.

Ağır olduğu için daireye bırakmıyorlar, kapıya kadar getirip sizin taşımanızı istiyorlar. Benim böyle olmuştu. O yüzden muhtemelen komşuma bırakın falan desenizde yapmayacaklar. En mantıklısı arabanız varsa bayiden kendiniz almanız kargoyu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı