Bende sana biraz akıllıca hareket diye fikir veriyorum işte fena mı yapıyorum ? Neyse uzatmanın anlamı yok, ben sana googleye yazarak ulaşabileceğin basit ama resmi bilgiyi de söyliyim ki bilgi sahibi ol.
''
Fatura düzenlerken uyulması gereken hususları, Vergi Usul Kanunu’nun “Fatura nizamı” başlıklı 231. maddesi düzenler. Bu maddenin birinci fıkrasının 5 numaralı fıkrasında, faturanın malın teslimi ya da hizmetin yapıldığı tarihten itibaren azami yedi (7) gün içinde düzenlenmesi gerektiği belirtilir.
Kısacası işleyiş ve uygulama açısından yedi günlük bir sürenin olduğunu; faturanın düzenlenmesi, imzalanması, gönderilmesi ve ulaşması gibi süreçleri de hesaba katarak 1 haftalık bir süre içinde gönderilmesi gerektiğini söyleyebiliriz.''