Y Yiğit3312 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #1 Hawk Fab V4 koltuğunu alacağım. Ama koltuğa ismimi yazacağım yeri bulamadım. Nereye yazacağım?
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 21 Nisan 2023 #2 Yiğit3312 dedi: Hawk Fab V4 koltuğunu alacağım. Ama koltuğa ismimi yazacağım yeri bulamadım. Nereye yazacağım? Genişletmek için tıkla... Genelde beraber çalıştıkları veya sponsor oldukları ünlü kişilere isimli koltuk imkanı veriyorlar diye biliyorum. Kesin bilgi değil.
Yiğit3312 dedi: Hawk Fab V4 koltuğunu alacağım. Ama koltuğa ismimi yazacağım yeri bulamadım. Nereye yazacağım? Genişletmek için tıkla... Genelde beraber çalıştıkları veya sponsor oldukları ünlü kişilere isimli koltuk imkanı veriyorlar diye biliyorum. Kesin bilgi değil.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #3 Yiğit3312 dedi: Hawk Fab V4 koltuğunu alacağım. Ama koltuğa ismimi yazacağım yeri bulamadım. Nereye yazacağım? Genişletmek için tıkla... Özel tasarım desteği şu an sağlanmıyor. Fakat isme özel yastık seçeneği bulunuyor. Fab Siyah Oyuncu Koltuğu Baş Yastığı | Aksesuarlar | Hawk Oyuncu Koltuğu
Yiğit3312 dedi: Hawk Fab V4 koltuğunu alacağım. Ama koltuğa ismimi yazacağım yeri bulamadım. Nereye yazacağım? Genişletmek için tıkla... Özel tasarım desteği şu an sağlanmıyor. Fakat isme özel yastık seçeneği bulunuyor. Fab Siyah Oyuncu Koltuğu Baş Yastığı | Aksesuarlar | Hawk Oyuncu Koltuğu