Hawk koltuğa zio visco ped alınır mı?

Mawa1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Hawk Fab V6 oyuncu koltuğu aldım ve 1 haftadır kullanıyorum. Oturma yeri daha rahat olması amacıyla kaliteli bir visco ped almak istiyorum. Hem rahatlık hem de koltuğun ömrü için. Zionun sitesinde 700 TL'ye satılan işbir visco ped nasıldır? Fiyatına değer mi? Koltuğu daha rahat bir hale getirir mi? Teşekkürler.

Bunu almadan önce düşünmeniz mantıklı olurdu. XPrime düşünebilirdiniz. Bence almayın boşu boşuna para vermeyin tekrar. Elbette güzeldir ped ama bilmiyorum gereksiz.

Zio Venom Fabric kullanıyorum 2 haftadır ve çok memnunum. Bahsettiğiniz gibi visco pedli olarak sipariş geçtim şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Artık almışsınız güle güle kullanın ama güncel fiyatlarda zaten 700tl üzerine eklentili bir şekilde Zio venom fabric alınabiliyordu. Ayrıyetten alınır mı tamamen konfora ve zevke kalmış. Ayrıca çıplak görüntü sizi rahatsız eder mi onu da düşünün.

Görüntüsü rahatsız etmez kesinlikle. Visco pedli ve pedsiz kullandınız mı hiç arasında rahatlık olarak bir fark var mı acaba?

Görüntüsü rahatsız etmez kesinlikle. Visco pedli ve pedsiz kullandınız mı hiç arasında rahatlık olarak bir fark var mı acaba?
Hayır dediğim gibi direkt visco ekleyerek siparişi verdim ve haliyle diğer türlüsünü deneyimlemedim.

Hocam visco ped ve visco sünger ayrı şeyler visco süngeri üretim yapılırken içine koyuyolar visco ped sonradan koltuğun üstüne koymak için arkadaş yanlış anlamış sanırım düzeltmek istedim, bence visco Ped'e o kadar verilmez çok para daha uygun fiyata bulabilirsiniz kendim açımdan konuşmak gerekirse üstünde sabit durmayacağı için o kadar konforlu olacağını sanmıyorum.

Teşekkürler bilgilendirme için, sabitlemek için aparatı varmış ve daha ucuza kalitelisi nerden bulunur bilmiyorum, sizin bir tavsiyeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…