Hawk koltuklar nasıldır?

Bütçe
6-10k
Makaleler
3
176-177 boy 75 civarı kilolu birisi için hangi Hawk koltuğu önerirsiniz ya da başka bir marka önerir misiniz 6-10k arası bakıyorum ne kadar ucuz o kadar iyi uzun süre koltuk üstünde geçireceğim.

176-177 boy 75 civarı kilolu birisi için hangi Hawk koltuğu önerirsiniz ya da başka bir marka önerir misiniz 6-10k arası bakıyorum ne kadar ucuz o kadar iyi uzun süre koltuk üstünde geçireceğim.

Gayet ok. Fakat xDrive bin basar bütçe artarsa.

hocam kime sorsak hawkı övüyor denemek lazım

Bütçe meselesi tamamen, ben bin liraya ofis sandalyesi aldım tekerlekli onunla idare ediyorum ve o sandalyelerin ederinin o fiyatlar olduğunu düşünmüyorum.

Bütçe meselesi tamamen, ben bin liraya ofis sandalyesi aldım tekerlekli onunla idare ediyorum ve o sandalyelerin ederinin o fiyatlar olduğunu düşünmüyorum.

Hocam bence de o kadar etmiyor ama uzun süre koltukta kalacağım için iyi bir şey almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…