Hawk Medley M4 Oyuncu Koltuğu alınır mı?

AfRu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu koltuk nasıldır; iyi midir, alınır mı?
Daha çok yeni bir model ve inceleme bulamadım. Bu ürünü kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim.

Aklımda bir de bu model var, gayet kaliteli duruyor.
Rampage kötü ürünlere sahip deniliyor ama bende MP-18 mouse Pad'i var Rampage'in ve gayet de kaliteli bence.

Bir de xDrive 15'li modeli var, kullananlar önerir mi? Önermeyen insanlar da var, emin olamadım o yüzden

Ve bu 3 modelden birini kullananlar içinde koltuğun kolçaklarında sorun yaşayan/lar var mıdır? Nasıl sorunlardır?
Şimdiden teşekkürler.

Dostum bende medley m4 düşünüyorum sen ne yaptın sipariş verdin mi? Cevaplarsan mutlu olurum.
Samet hocam oyuncu koltuğundan vazgeçtim onun yerine max. 800 tl'lik altı kumaş rahat ofis/çalışma koltuğu araştırmaya başladım. Eğer sen de düşünürsen Decofis Diva modeli gayet güzel görünüyor, kullanıcı yorumları da epey olumlu. Eğer ille oyuncu koltuğu bakmıyorsan piyasada güzel ofis/çalışma koltukları var, onlara yönelebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı