Hawk oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
en ucuz konforlu kumaş koltuk
Aslında hepsi birbirine benzemiyor detaylı incelememişsiniz demek ki. Fab olanların hepsi kumaş koltuklardır ve tek farkları renkleridir. Modeli olmayanlar düz hawk olanlar deri koltuktur. Medley ise deri-kumaş karışık koltuktur fotoğraflarına bakarak neresinin deri neresinin kumaş olduğunu görebilirsiniz. Future serisinde ise dark hariç hepsi kumaştır. Ben kendim fab V4 kullanıyorum kumaş koltuk istediğim için tercih etmiştim renk olarak siyah hoşuma gitmişti ve çok rahat henüz terletme falan olmadı.

Aslında hepsi birbirine benzemiyor detaylı incelememişsiniz demek ki. Fab olanların hepsi kumaş koltuklardır ve tek farkları renkleridir. Modeli olmayanlar düz hawk olanlar deri koltuktur. Medley ise deri-kumaş karışık koltuktur fotoğraflarına bakarak neresinin deri neresinin kumaş olduğunu görebilirsiniz. Future serisinde ise Dark hariç hepsi kumaştır. Ben kendim fab V4 kullanıyorum kumaş koltuk istediğim için tercih etmiştim renk olarak siyah hoşuma gitmişti ve çok rahat henüz terletme falan olmadı.

Kendime o kadar kızıyorum ki. O zamanlar burada konu açmak aklıma gelmemişti. 2021 Eylül'ün başında aldım şu an oturduğum koltuğu. Rampage'in şok marketlerde sattığı dandik deri koltuk. 1100 TL verdim. Tabureye otursam daha iyi resmen. Şu an üzerinde oturuyorum. O kadar berbat ki...
Klasik Türk ailelerinden olan ailem evin 29 derece altına inmesine izin vermediği için 10 dk otursam baraj oluyorum resmen. Bıktım artık. Bütçem 2500 TL. Daha az olursa tabii ki çok iyi olur fakat 1 kez alıyorum. İyi bir şey alayım diyorum. Bütçeyi aşabilirim. Mutlaka kumaş olması gerekiyor. Zayıf olduğum için kemiklerim etime batıyor. Yumuşak olursa çok iyi olur. Ne önerirsiniz?

Kendime o kadar kızıyorum ki. O zamanlar burada konu açmak aklıma gelmemişti. 2021 Eylül'ün başında aldım şu an oturduğum koltuğu. Rampage'in şok marketlerde sattığı dandik deri koltuk. 1100 TL verdim. Tabureye otursam daha iyi resmen. Şu an üzerinde oturuyorum. O kadar berbat ki...
Klasik Türk ailelerinden olan ailem evin 29 derece altına inmesine izin vermediği için 10 dk otursam baraj oluyorum resmen. Bıktım artık. Bütçem 2500 TL. Daha az olursa tabii ki çok iyi olur fakat 1 kez alıyorum. İyi bir şey alayım diyorum. Bütçeyi aşabilirim. Mutlaka kumaş olması gerekiyor. Zayıf olduğum için kemiklerim etime batıyor. Yumuşak olursa çok iyi olur. Ne önerirsiniz?
Koltuk konusunda çok bir bilgim yok. Ben alırken bu koltukların fiyatı 1.500 liraydı ve kumaş olarak zio ve hawk görmüştüm. Birçok yayıncıda olduğundan ve insanların yorumları iyi olduğundan ötürü hawk tercih etmiştim. İstanbul'da oturuyorsanız dükkanlarına gidip deneme imkanınız falan oluyormuş hatta fiyatta yardımcı oldukları söylenmişti. Tabii ki bunlar internetten alırken mümkün değil fakat bunlar tercih etmemde önemli etken olmuştu şu anda memnunum herhangi bir sorunu yok. Eskiden kutuların içinden bakım kiti çıkmıyordu bu yüzden bakım yapmadım bundan dolayı arada gıcırdama yapabiliyor fakat artık içinden çıkan kitle düzenli olarak bakım yaparsanız sorun olmuyor.

Koltuk konusunda çok bir bilgim yok. Ben alırken bu koltukların fiyatı 1.500 liraydı ve kumaş olarak zio ve hawk görmüştüm. Birçok yayıncıda olduğundan ve insanların yorumları iyi olduğundan ötürü hawk tercih etmiştim. İstanbul'da oturuyorsanız dükkanlarına gidip deneme imkanınız falan oluyormuş hatta fiyatta yardımcı oldukları söylenmişti. Tabii ki bunlar internetten alırken mümkün değil fakat bunlar tercih etmemde önemli etken olmuştu şu anda memnunum herhangi bir sorunu yok. Eskiden kutuların içinden bakım kiti çıkmıyordu bu yüzden bakım yapmadım bundan dolayı arada gıcırdama yapabiliyor fakat artık içinden çıkan kitle düzenli olarak bakım yaparsanız sorun olmuyor.

İstanbul'la yaşadığım şehir arasında yaklaşık 1500 km bulunduğundan dolayı maalesef şubelerine gidemiyorum. Siz ne zaman almıştınız hocam?

@berat3636
Merhaba ben de bu aralar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Sizin yakındığınız özellikler bende de mevcut. Acaba oyuncu koltuğu alabildiniz mi? Eğer aldıysaniz hangi marka model aldiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@berat3636
Merhaba ben de bu aralar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Sizin yakındığınız özellikler bende de mevcut. Acaba oyuncu koltuğu alabildiniz mi? Eğer aldıysaniz hangi marka model aldiniz?

Maalesef hala Rampage kullanıyorum. Boyun desteğinde Rampage yazısında ipliklerde hafif sökülme var. Onun dışında memnunum. Gıcırdama vs yok. Memnunum derken, modeline göre memnunum. Deri olması aşırı rahatsız ediyor terleme olayından dolayı.
Kesinlikle deri almayın. Hawk Fab serisinden alın bence.
Sadece çok gıcırdama oluyormuş Hawk'da, o da 6 ay da bir yağlama ile tamamen çözülüyormuş. Birçok kişiyle görüştüm hawk kullananlardan.
Bir de ilk geldiğinde sorunlu olabiliyormuş. Ama hawk ile görüştüğünüzde hemen sıfır parça gönderiyorlarmış. Bence tercih edilebilir. Bazen kampanya da 3.3-3.5k civarına düşüyor ama seçimden sonra dolar 35'e fırlayabilir, ki o zaman bırakın 3.5K'yı 6K ya almayı bile mumla ararsınız. Bence en geç 26 Mayıs da sipariş verin her ne alacaksanız.

Sıfır parça konusuna fikir olması açısından yazayım. Garantisi biteli 1 ay falan oluyor koltuğun alt mekanizma ve amortisöründe problem çıktı ona rağmen herhangi bir bedel alınmadan yollandı bende değişimini sağladım. Tek hoşuma gitmeyen şeyleri eskiden koltuk montajlı geliyordu siz sadece amortisöre oturtuyordunuz şimdi demonte geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı