Hawk V4 kumaş oyuncu koltuğu alınır mı?

Yujiro123

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi hawk V4 kumaş oyuncu koltuğu sizce alınır mı?
Fiyatı şu an 5500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hawk alacaksanız future alın. bu fiyat aralığına en makul ürün exvega andromeda şu an.

Hocam hawk alacaksanız future alın. Bu fiyat aralığına en makul ürün Exvega andromeda şu an.

Exvega biraz riskli gibi geldi bana. Çok fazla şikayetçi var. Diğer renkler 4800TL'ye daha mantıklı, bende kullanıyorum güzel ancak 5500 bir tık fazla gibi daha ucuza varken.

Exvega biraz riskli gibi geldi bana. Çok fazla şikayetçi var. Diğer renkler 4800TL'ye daha mantıklı, bende kullanıyorum güzel ancak 5500 bir tık fazla gibi daha ucuza varken.
Bu koltuk kağıt gibi hiç 5500 lirayı hak edecek bir tipi yok. Exvega bence daha mantıklı gider.

2 gün önce almıştım kargo dağıtımda kurduğumda düşüncelerimi belirtirim Koçtaş'ta 4800TL koltuk.

Koçtaş'ta 4800 TL ama attığın renk kalmamış (v1-v2-v3-v4-v5 vb sadece renkleri değişiyor). Amazonda da 1 hafta önce 4700dü. Ayrıca İstanbulda isen yeni açtıkları yere gidip kendin alırsan nakit 4500 TL.

Bro sence alınır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…