Hawk vs Adrore oyun koltuğu

Lacaw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar koltuk almayı planlıyorum. Hawk'ın future Black versiyonunu alacağım veya aynı fiyata adore Gaming apollo alacağım. Ama kumaş olmasını istiyorum adorenin sitesinde kumaş olduğuna dair bir şey yazmıyor. Sadece fotoğraflarda kumaş gibi duruyor alan varsa ikisinden birini ona göre alacağım. Hawk güzel duruyor ama fazla olumsuz eleştirisi var. Bende eskiden kalma adore ofis sandalyesi var 5-6 yıllık olmasına rağmen çok iyi dayanıyor. Kumaş ise kesin adore alacağım.

Gerçekten çok amatörce bir hata olmuş bana göre sitede kumaş mı deri mi hiç yazı ile bilgi yok. Hiçbir yerde yok. Fotolarda öyle tam net de değil bir yerde kumaş gibi yakından bakınca da parlak deri gibi. Yani polyester kumaş olacağını sanmıyorum ama sanırım en iyisi adore yi arayıp sormak.

Gerçekten çok amatörce bir hata olmuş bana göre sitede kumaş mı deri mi hiç yazı ile bilgi yok. Hiçbir yerde yok. Fotolarda öyle tam net de değil bir yerde kumaş gibi yakından bakınca da parlak deri gibi. Yani polyester kumaş olacağını sanmıyorum ama sanırım en iyisi adore yi arayıp sormak.
Geçenler natavegada görmüştüm koltuğu gidip bakmadım. Ama gidip bir deniyeceğim. Hawk için emin değilim.

Arkadaşlar merak eden olursa deriymiş koltuk.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı