Hawk vs xDrive koltuk seçimi

Tekno Manyağı

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar günde ortalama 8 saat bilgisayar başında oluyorum iş gereği. Linkini attığım kumaş koltuklardan hangisi bana uygun önerebilir misiniz? Farkları nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam xDrive kaliteli bir marka değil Hawk tercih edin. Fakat söylemeden edemeyeceğim hiçbir oyuncu koltuğu ergonomik ve rahat olmuyor. Üstüne biraz para koyup IKEA Markus alırsanız bana çok dua edeceğinizi düşünüyorum sonradan. Piyasda ki hemen hemen ucuz & pahalı her markayı denedim fakat hiçbir oyuncu koltuğunun rahatlığını ve ergonomisi ofis koltukları ile kıyasalanamaz.

Araştırdın mı bilmiyorum ama:

@Reznikov merhaba hocam aynı şekilde bende sizin gibi düşünüyorum yazılımcıyım ve uzun süre bilgisayara bakmak zorunda kalıyorum ergonomi benim için çok önemli tabiki görünüşe de önem veriyorum fakat ergonomi en önemlisi benim bütçem 6000 7000 e zorlayabilirim aklımda seduna thunder pro vardı sizce güzel mi daha iyileri var mıdır ben pek bulamadım bilginiz vardır diye düşünüyorum siz nasıl düşünüyorsunuz hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…